מתכון למקלות גבינה מבצק עלים בטעם פיקנטי

כל מה שאתם צריכים בשביל המקלות הטעימים האלו, זה 2 סוגי גבינה ובצק עלים, קנוי ומוכן, ויש לכם נשנוש נפלא תוך דקות: מתכון למקלות גבינה אפויים פריכים מבחוץ ורכים מבפנים (מתכונים, אוכל)

מקלות גבינה אפויים בטעם פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת בצק עלים מופשר וקר
  • 200 גרם גבינה מלוחה
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • ביצה
  • לקישוט: שומשום / זעתר / כצח

אופן ההכנה:

רגע לפני: כל מה שאתם צריכים בשביל המקלות הטעימים האלו, זה 2 סוגי גבינה ובצק עלים, קנוי ומוכן, ויש לכם נשנוש נפלא תוך דקות: מתכון למקלות גבינה אפויים פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.

• מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

• חותכים את הגבינה המלוחה לקוביות קטנות, ומגרדים את הגבינה הצהובה בעזרת פומפייה.

• מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו קלות את בצק העלים לריבוע בעובי של 0.5 ס"מ.

• מפזרים על חצי מכמות הבצק את הגבינה המלוחה ועל החצי השני את הגבינה הצהובה. מקפלים את הבצק לחצי - מלמעלה ללמטה - ומהדקים היטב את המסגרת.

• חותכים את הבצק הממולא לרצועות של 1 ס"מ באורך של אצבע, תופסים היטב בשני הצדדים ומסובבים לכיוונים מנוגדים כדי שתיווצר ספירלה.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את מקלות הגבינה.

• טורפים את הביצה ומברישים בה את המקלות. מפזרים מעל שומשום/ כצח/ זעתר לקישוט.

• אופים בתנור שחומם מראש עד שהמקלות מזהיבים יפה.

אופן ההגשה: לצד מטבלי גבינה וירקות חתוכים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר