לכבוד שבת

מתכון לסלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי

אמנם זהו סלט נהדר שמתאים לשולחן השבת, אך במוצאי השבת הוא הופך למילוי טעים וממכר על לחם קלוי קלות. מתכון להכנת סלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי (מתכונים, אוכל)

סלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל גדול וקל
  • 3 גמבות אדומות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 3 שיני שום
  • קורט פפריקה מרוקאית
  • 1/4 כוס שמן זית לטיגון
  • מלח ופלפל

אופן הכנת סלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי:

רגע לפני: אמנם זהו סלט נהדר שמתאים לשולחן השבת, אך במוצאי השבת הוא הופך למילוי טעים וממכר ללחם קלוי קלות. מתכון להכנת סלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי.

• חותכים לקוביות את החציל והגמבות, קוצצים גס את השום.

• מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות החציל, עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג.

• מטגנים את קוביות הפלפלים במשך 10 דקות, על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד 10 דקות עד שהפלפלים יתרככו.

• מחזירים את החצילים למחבת עם הפלפלים. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל, מערבבים עם כף עץ ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר