מתכון לחזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל

חזה העוף סופג כמעט הכל, וכל מרינדה אפשרית בתוספת הקפצה במחבת הן שילוב מוצלח: מתכון מהיר וקל להכנת רצועות חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל (מתכונים, אוכל)

חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף
  • 1/4 כוס רוטב טריאקי
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 3 כפות חרדל
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית שבבי צ'ילי יבש
  • שמן לטיגון

אופן הכנת חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל:

רגע לפני: חזה העוף סופג כמעט הכל, וכל מרינדה אפשרית בתוספת הקפצה במחבת הן שילוב מוצלח: מתכון מהיר וקל להכנת רצועות חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל.

• פורסים את נתחי חזה העוף לרצועות ברוחב 1 ס"מ.

• כותשים את השום לקערה ומערבבים היטב עם רוטב הטריאקי, היין, החרדל והצ'ילי.

• מעסים את רצועות חזה העוף בנוזלי המשרה, ומעבירים את העוף השוהה במשרה, למקרר למשך 30 דקות ואף יותר.

• מחממים שמן במחבת כבדה, וכשהוא חם מטגנים את נתחי חזה העוף במשך 2-3 מכל צד.

אופן ההגשה: רצועות חזה העוף מתאימות עם אורז לבן, תוספת ירקות מוקפצים וסלט רענן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר