מה אוכלים היום?

מתכון לתפוחי אדמה אקורדיון אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה "אקורדיון" אפויים בתנור טעימים ומוצלחים הרבה יותר מצ'יפס, וחוסכים הרבה עבודה. 5 דקות עבודה, 40 דקות בתנור ויש לכם מעדן מופלא כתוספת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תפוחי אדמה אקורדיון אפויים בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 תפוחי אדמה קטנים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת תפוחי אדמה בתנור:

רגע לפני: מתכון לתפוחי אדמה "אקורדיון" אפויים בתנור טעימים ומוצלחים הרבה יותר מצ'יפס, וחוסכים הרבה עבודה. 5 דקות עבודה, 40 דקות בתנור ויש לכם מעדן מופלא כתוספת.

• מחממים את התנור ל-230 מעלות.

• שוטפים היטב את תפוחי האדמה.

• חותכים כל תפוח אדמה לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף (ראו תמונה).

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומסדרים עליה את תפוחי האדמה הפרוסים.

• מזלפים שמן על כל תפוח אדמה, מתבלים במלח ופלפל שחור.

• אופים במשך 40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר