לכבוד שבת

מתכון לקרם ברולה - קינוח צרפתי מושלם

למה מושלם? כי מדובר ב-4 רכיבים בלבד ופחות מרבע שעה עבודה. ביום שישי עמוס וקצר במיוחד, זה כל מה שאתם צריכים. והכי חשוב: יש גרסת פרווה • מתכון לקרם ברולה - קינוח צרפתי מושלם (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
הקינוח המושלם לשבת: קרם ברולה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (לגרסת הפרווה: קצפת צמחית)
  • 1/3 כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • לקישוט: פרוסות תותים
  • 6 כלים קטנים חסיני חום

אופן הכנת קרם ברולה:

רגע לפני: למה זה הקינוח המושלם לשבת? ראשית, מדובר ב-4 רכיבים בלבד ופחות מרבע שעה עבודה. ביום שישי עמוס, זה כל מה שאתם צריכים. והכי חשוב: יש גרסת פרווה. מתכון לקרם ברולה - קינוח צרפתי נהדר לחתום את סעודת השבת.

• מחממים את התנור ל-160 מעלות.

• מקציפים בקערה את החלמונים והסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

• בסיר קטן מערבבים את השוקולד כשהוא שבור לחתיכות והשמנת או הקצפת הצמחית, ומביאים לרתיחה, עד שמתקבל נוזל אחיד וחלק.

• מוסיפים בזרם דק את השמנת החמה לתערובת החלמונים, תוך כדי שבוחשים היטב.

• יוצקים את התערובת לכלים אישיים קטנים או לתבנית קטנה. את הכלים האישיים או התבנית הקטנה מכניסים לתוך תבנית עם שוליים גבוהים, וממלאים אותה במים רותחים עד 2/3 מגובה התבנית.

• אופים במשך 20-25 דקות, מוציאים ומצננים. הקרם צריך להיות במרקם צמיגי וקפיצי.

• מגישים עם פרוסות תותים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר