ספיישל חורף

מתכון לשוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו

לכבוד החורף היפהפה שם בחוץ, הנה גרסת המבוגרים המשובחת לשוקו הילדותי - מתכון לשוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו. מוזגים לספלים, מתכרבלים עם ספר טוב ומתפנקים עם משקה שאף אחד לא יכול לסרב לו (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
שוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 ליטר חלב
  • 3 כפות שטוחות קורנפלור
  • 100 גרם שוקולד חלב רוזמרי
  • 100 גרם שוקולד מריר או לבן
  • 2 כפיות ליקר שוקולד / קפה
  • 1 מקל קינמון
  • קוביות מרשמלו

אופן הכנת שוקולטה:

• מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים.

• בקלחת (סיר עם ידית ארוכה), מרתיחים את החלב ומקל הקינמון. כשהחלב רותח, מוסיפים לסיר את הקורנפלור המדולל. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהחלב הופך לסמיך.

• מסירים את החלב מהאש ומוציאים את מקל הקינמון.

• שוברים את השוקולדים לקוביות, מוסיפים לסיר החלב ומערבבים היטב.

• מוסיפים את הליקר לסיר, ומערבבים, עד לקבלת מרקם סמיך מאוד.

• מוזגים את השוקולטה לספלים אישיים, מקשטים בקוביות מרשמלו ומעט אבקת קקאו, מוסיפים כפית ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר