באנו לעזור

מתכון לרסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות

אם אתם לא חובבים גדולים של קילוף תפוחים, המתכון הזה בשבילכם: הנה דרך מעולה להכנת רסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות, בלי להסתבך עם קילופים וקולפנים והמון אשפה מיותרת ודביקה. כל מה שאתם צריכים זה מקל בלנדר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רסק תפוחים תוך פחות מ-20 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • כמה תפוחים שאתם רוצים

אופן ההכנה:

אם אתם לא חובבים גדולים של קילוף תפוחים, המתכון הזה בשבילכם: הנה דרך מעולה להכנת רסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות, בלי להסתבך עם קילופים וקולפנים והמון אשפה מיותרת ודביקה.

ציוד נדרש: סיר גדול ומקל בלנדר.

• חוצים לשניים את התפוחים, מוציאים את הליבה וקוצצים את חצאי התפוחים בקליפתם.

• ממלאים סיר גדול ב-3 ס"מ של מים, מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות, עד לריכוך. מסירים מהאש.

• בעזרת מקל בלנדר, טוחנים את התפוחים למידת הריסוק הרצויה. ו...זהו.

• בשלב זה תוכלו להחליט אם אתם מעדיפים את רסק התפוחים שלכם טבעי, או לתבל בסוכר וקינמון ולערבב היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר