Home Made

מתכון לממרח שוקולד נוטלה תוצרת בית וכשר למהדרין

לא מתפשרים על הכשרות? עכשיו אתם יכולים להכין לגמרי בעצמכם את ממרח השוקולד המפורסם וליהנות מנוטלה ביתית מתוקה, טעימה וכשרה למהדרין. מתכון שווה מקטגוריית "לגזור ולשמור" שאימצנו מהבלוג המרהיב Half Baked Harvest (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות אגוזי לוז
  • 340 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות שמן קוקוס או 50 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 1 כף תמצית וניל
  • קמצוץ מלח ים

אופן הכנת נוטלה מהדרין:

כמות ל-2 צנצנות זכוכית בנפח 280 גרם.

• קוצצים את השוקולד.

• במעבד מזון, מעבדים את אגוזי הלוז במשך 3-5 דקות, עד שהם מפרישים שומן והתערובת מתחילה להיות דביקה.

• מוסיפים למעבד המזון את השוקולד הקצוץ ויתר החומרים, ומעבדים יחד במשך 10 דקות. פעמיים או שלוש עוצרים את פעולת המעבד ומגרדים את מה שנדבק לדפנות.

• מתקבלת תערובת נוזלית שתתמצק יפה אחרי קירור. מחלקים את התערובת לשתי הצנצנות (אל תתעצלו וקנו 2 צנצנות זכוכית בנפח 280 גרם כל אחת. מלבד העובדה שהן ישמרו היטב את הנוטלה, זה גם פוטוגני יותר, ומי כמוכם יודע שחצי מהטעם נקבע לפי המראה).

• מניחים את הנוטלה לצינון והתמצקות במקרר למשך לפחות 3-4 שעות. ניתן לשמור בטמפרטורת החדר במשך שבוע או להשאיר במקרר למשך זמן ארוך יותר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר