מתכון לממרח אבוקדו פיקנטי או מטבל עסיסי לצ'יפס ב-10 דקות

שוב כריך עם גבינה וירקות או, הס מלהזכיר, שוקולד? תתחילו לגוון: הנה מתכון לממרח אבוקדו פיקנטי בריא, מזין וטעים. הממרח מהיר הכנה, אך נותן לכל העסק טעם מושקע ועסיסי. בונוס: הממרח נהדר גם בתור מטבל אבוקדו לחטיף צ'יפס (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ממרח אבוקדו פיקנטי או מטבל עסיסי לצ'יפס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדולים ובשלים
  • 6 שיני שום
  • 2 לימונים סחוטים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית מיונז
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת

אופן הכנת ממרח אבוקדו:

1. בקערה, מקלפים ומועכים את האבוקדו במזלג למחית חלקה.

2. מוסיפים את מיץ הלימונים ושמן הזית, כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה יחד עם המיונז. מערבבים היטב.

3. תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הפפריקה. ניתן להפחית את הכמות, לפי הטעם.

4. מזלפים מעל שמן זית, ומורחים בין 2 פרוסות לחם קלוי יחד עם עגבניות ובצל ירוק, או שמגישים בקעריות הגשה קטנות עם חטיף צ'יפס אהוב - כשמארחים או סתם רוצים להתפנק.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר