שונאת לבשל? את הדג הזה תאהבי

הנה מתכון שגם כאלה שסולדות מדג יהנו להכין: פיליטים של דג אמנון טרי עם לימון, יין לבן, שמיר ומרגרינה (מדור אוכל mame)

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • רכיבים: 4-6 פילטים דג אמנון או כל דג אחר לבחירה
  • 3 כוסות שמיר טרי, דחוסות
  • 1 כוס יין לבן
  • 2/3 כוס מיץ לימון
  • 4 כפות מרגרינה

אופן ההכנה:

בתבנית אפייה מניחים את כל השמיר. שומרים מספר גבעולים לקישוט הפילטים. מערבבים היטב את היין ומיץ הלימן, שופכים על מנות הדגים.

קוצצים את המרגרינה ומפזרים על הדגים. מכסים ואופים בתנור בינוני למשך עד שהדג מתפרק למגע מזלג. מניחים את הרוטב בסיר ומצמצמים על להבה בינונית. מוציאים את מנות הדג, עם הרוטב למעלה.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית