- 250 גרם ביסקווטים
- 3/4 כוס חלב
- 100 גרם חמאה
- 3 כפות סוכר
- 2 כפות אבקת קקאו
- 1 כף תמצית וניל
- 100 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
- מארז בייגלה רולים
- ממרח שוקולד
- קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
1. חותכים כל רול בייגלה בקצה וממלאים בממרח שוקולד.
2. במעבד מזון או בעזרת מערוך, שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה.
3. בסיר קטן על אש נמוכה, מביאים לרתיחה את החלב, הסוכר והשוקולד. מידי פעם מערבבים כדי שהשוקולד לא ישקע בתחתית ויישרף.
4. ממיסים את החמאה במיקרוגל בפולסים של 10 שניות, עד להמסה מלאה, ומוסיפים אותה לסיר השוקולד יחד עם תמצית הווניל ואבקת הקקאו. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
5. יוצקים את התערובת לקערת הביסקוויטים ומערבבים לאיחוד מלא.
6. גורפים חופן קטן מהתערובת, מניחים במרכז את רול הבייגלה הממולא ומגלגלים לכדור. מצפים בקוקוס או שוקולד מומס ומעבירים בכלי אטום במקרר עד להגשה.
]]>