החורף כבר כאן: מתכון למרק עדשים אדומות

מתכון למרק חורפי, משביע ומענג של עידן ממסעדת רוזה הירושלמית שהצטרפה לשמחתנו לשורת מסעדות מהדרין. מתכון שיחמם לכם את הלב והכי חשוב: קל ומהיר להכנה (אוכל, שיווקי)

מתכון למרק עדשים. (צילום: יחצ)

מתכון מרק עדשים אדומות

חומרים להכנה:

2 כוסות עדשים אדומות
2גזר
1 תפוח אדמה
מלח, פלפל, כמון , שיני שום

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הגזר והתפו"א לקוביות קטנות ומאדים מוסיפים את העדשים ומאדים לעוד חמש דקות תוך כדי ממליחים מעט מפלפלים, ומוסיפים כמון.

2. מוסיפים 2 ליטר מים, מבשלים עד שהעדשים מתרככים לגמרי, מוסיפים 2 שיני שום ומבשלים עוד עשר דקות, משפרים טעמים ע"י המלח פלפל והכמון.

3. מצלחתים ומגישים.

בתיאבון!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר