מה אוכלים היום?

מתכון לאצבעות עוף בציפוי פיקנטי פריך

אוקיי, מדובר בשניצלים, אממה? זוהי גרסה בריאה הרבה יותר וטעימה לא פחות שמניבה רצועות ארוכות, קריספיות ועסיסיות בו זמנית. ארוחה מהירת הכנה לכל המשפחה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אצבעות עוף בציפוי פיקנטי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג חזה עוף, משוטח ופרוס לרצועות ארוכות בגודל שווה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה
לציפוי:
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 1/4 כוס קמח קוקוס
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 1/2-1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה רחבה, מערבבים את קמח השקדים, קמח הקוקוס, אבקת השום, המלח, הפלפל השחור והפפריקה.

2. מפזרים מלח ופלפל שחור על רצועות העוף.

3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה.

4. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מחממים 1 כף שמן זית. טובלים כל רצועת עוף בביצה, ואז מצפים בתערובת הקמח והתבלינים. מנערים את השאריות ומטגנים בו זמנית 3-4 רצועות במשך 3 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה. מוסיפים עוד כף שמן, אם צריך, וממשיכים לטגן את שאר הרצועות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר