מה אוכלים היום?

מתכון לפאד קפאו: בשר טחון מוקפץ כמו בתאילנד

כך מתקתקים גיחה לתאילנד ב-20 דקות. הכירו את הפאד קפאו - מנת רחוב פופולרית שמארגנת לכם ארוחה טעימה ומשביעה במהירות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כף שמן קוקוס
  • 2 שאלוט, קצוצים דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2.5 ס"מ ג'ינג'ר, מקולף ומגורר
  • 1-2 פלפלי צ'ילי אדומים, קצוצים דק ללא הזרעים
  • 450 גרם בשר טחון
  • 1/4 כוס +2 כפיות רוטב סויה
  • 1 כפית מיץ ליים
  • שבבי צ'ילי מיובש, לפי הטעם
  • מלח ים, לפי הטעם
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום טריים, קצוצים גס

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את השאלוט למחבת החמה, מערבבים ומטגנים במשך 2-3 דקות. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי ומטגנים עוד דקה.

2. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה, במשך 3-5 דקות. תוך כדי, מפוררים היטב את הבשר.

3. בכלי נפרד, מערבבים היטב את רוטב הסויה, הצ'ילי המיובש ומיץ הליים, יוצקים על הבשר ומערבבים היטב. מבשלים במשך 3 דקות נוספות, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הבזיליקום.

אופן ההגשה: מגישים מיד על אורז, אטריות אורז או נודלס מבושלים, מקשטים עם ספירלות גזר טרי, רצועות מלפפון, בצל ירוק פרוס, פרוסות צ'ילי (אופציונלי) ובזיליקום טרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר