מה אוכלים היום?

מתכון לקוסקוס עם טונה וצלפים

וכל הטוב הזה - שיכול להיות תוספת או ארוחה שלמה בפני עצמה - מוכן תוך 15 דקות וכלום עבודה. קבלו את אחת המנות הכי ים תיכוניות שיש, עם הרמוניית טעמים שתגרום לכם להכין אותה שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס מים
  • 1/4 1 כוסות קוסקוס
  • 3/4 כפית מלח גס
  • 280 גרם טונה בשמן
  • 400 גרם עגבניות שרי, חצויות,
  • 1/2 כוס רצועות פלפלים מוחמצים
  • 1/3 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1/4 כוס צלפים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 לימון, חתוך לרבעים

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן, מרתיחים את המים על אש בינונית, מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הקוסקוס, מכסים את הסיר ונותנים לו לשבת בפנים במשך 10 דקות.

2. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד את הטונה, העגבניות, פרוסות הפלפלים, הפטרוזיליה והצלפים.

3. מערבבים את הקוסקוס במזלג, מתבלים במלח ופלפל ומזלפים מעל שמן זית. מעבירים את הקוסקוס לצלחת הגשה, מניחים מעל את תערובת הטונה ומגישים מיד עם פלחי הלימון.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר