מה אוכלים היום?

מתכון לכנפיים מטוגנות בציפוי פריך ורוטב פיקנטי

השפית מורן פינטו עם מתכון שישגר את כולם למטבח ברגע: קריספי פרייד צ'יקן - כנפיים מטוגנות בציפוי פריך ורוטב פיקנטי עסיסי שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולדרוש עוד (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קריספי פרייד צ'יקן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 כנפי עוף, חצויות
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • מלח
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1 כוס פירורי לחם מסוג פנקו
  • שמן לטיגון עמוק
  • 1/2 1 כוסות רוטב ברביקיו או רוטב צ'ילי חריף
  • 2 ענפי בצל ירוק, קצוצים לקישוט

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר קטן עם שמן לטיגון עמוק, ומסדרים בסמוך לכיריים 3 צלחות: אחת עם הקמח ומעט מלח, בשנייה מערבבים את הביצים עם החרדל ובשלישית מניחים את פירורי הלחם.

2. טובלים את חצאי הכנפיים בקמח, בביצים ולבסוף בפירורים, ומטגנים כשהשמן חם מאוד, עד להזהבה יפה משני הצדדים.

3. בסיום הטיגון, מעבירים את הכנפיים לקערה, שופכים מעל את רוטב הברביקיו או הצ'ילי ומערבבים היטב יחד. מגישים מיד עם בצל קצוץ מעל ואורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר