באנו לעזור

זוהי הדרך הכי יעילה לקלף ולכתוש שום

מקלפים ואז מכניסים את שן השום לכותש? תשובה לא נכונה. זוהי הדרך הכי יעילה לקלף ולכתוש שום בלי לסבול מטרחה כפולה של קילוף וכתישת השום - אפשר לעשות את שתי הפעולות בו זמנית. כן, מסתבר שעד היום כתשנו את השום לא נכון

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מקלפים ואז כותשים? טעות (צילום: shutterstock)

אם אתם כמונו, סיכוי גבוה שכותש השום שלכם תקוע איפשהו במגירת המטבח ולא בדיוק בא לידי שימוש, כי לקלף את שן השום, לכתוש אותה ואז לבלות 20 דקות בניקוי הכותש לא נשמע לנו כמו דרך מלהיבה להעביר את היום.

ובכן, מסתבר שאנחנו פשוט משתמשים בו לא נכון.

מה צריך? כותש שום (הישארו עמנו).

מה עושים איתו: מכניסים לכותש שן שום טרייה - והנה הטריק: לא מקלפים את השן.

התוצאה: תוך עשר שניות (או פחות), יש לכם ערימת שום כתוש. מה לגבי הקליפה? היא נשארת בתוך הכותש ואתם פשוט מסירים אותה בתנועה אחת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר