מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת ברוקולי ותירס של מורן פינטו

פשטידה מהירה וקלה שמכינים בשיטת "לערבב ולתנור" - היא באה בול בזמן כשאתם רוצים ארוחה משביעה וחמה כאן ועכשיו ואין לכם כוח לעבוד קשה על יצירות מופת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פשטידת ברוקולי ותירס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר
  • 2 כוסות תירס מסונן מקופסת שימורים
  • 3 כפות מיונז
  • 6 ביצים
  • 3/4 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד שמתקבלת בלילה אחידה, ללא גושי קמח.

2. משמנים תבנית פיירקס חסינת אש ב-2 כפות סולת, ויוצקים לתוכה את הבלילה.

3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר