איך להכין סורבה אבטיח ממרכיב אחד בלבד

הקיץ הגיע והביא עמו את המאכל האהוב עלינו: גלידה. כה שמחנו לגלות שיש דרך להכין סורבה אבטיח טעים טעים ונמס בפה מ-אבטיח בלבד. כן, כן, קראתם נכון וזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

זה סוף מאי. אנחנו לא חוששים להוציא את הילדים מן הבית בשיער רטוב, בקושי מתהלכים ברחובות העיר בנעליים סגורות (מלבד לעבודה) והמזגן שלנו כבר פועל על מצב של קור ללא הפסקה.

החיים פשוטים עכשיו והמתכון הזה לסורבה אבטיח לא יכול להיות פשוט יותר. אז מה עליכם לעשות?

להקפיא קוביות של אבטיח קלופות ונטולות גרעינים, עד שהן הופכות למוצקות. אחר כך למעוך ולמזג אותן, עד לקבלת מחית חלקה ואחידה ואז להעביר אותה לתוך תבנית אפיה ממתכת ולהקפיא שוב. לפני שתשימו לב, תקבלו סורבה שמוכן לאכילה. תהנו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר