מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בטטה והודו נימוחות וקלילות

מי אמר שקציצת המבורגר חייבת להיות מנה עיקרית? הנה דרך טעימה להפוך את הבורגר למנת פתיחה קטנה ומושלמת או ארוחה קלילה שאתם עומדים לאמץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בורגר קליל ומשביע. קציצות הודו ובטטה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם הודו טחון
  • 4 בטטות, מקולפות ומבושלות בסיר מלא מים + כף מלח עד לריכוך, מעוכות לפירה
  • 1 בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות סירופ מייפל (אופציונלי)
  • 1 כף רוטב חריף (אופציונלי)
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות עד קבלת עיסה אחידה.

2. במחבת גדולה, מחממים מעט שמן על אש בינונית.

3. יוצרים כדורים מהעיסה, ומטגנים אותם במחבת, 5-6 בכל פעם, במשך 7 דקות, כך שישחימו היטב מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג, מוסיפים עוד קצת שמן ומטגנים את הקבוצה הבאה.

4. מגישים חם במתכונת של המבורגר, לצד סלט, או יחד כל תוספת אהובה אחרת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר