מיטב השפים התגייסו עבור הילדים החולים

מיזם מיוחד בו למדו ילדים חולי כליות עם מיטב השפים בישראל כיצד לבשל אוכל בריא וטעים למרות המגבלות הבריאותיות שלהם. לא עוד עוף מכובס ופיצה ללא גבינה צהובה (בארץ)

(צילום: משה ביטון)

חשבתם פעם איך זה ללכת למכולת ולהתעכב על יד כל מוצר? האם יש בו נתרן או שמא זרחן?

גבינה צהובה, צ'יפס, פירות ועגבניות. כל אלה חלק מרשימה בלתי נגמרת של משקאות ומאכלים האסורים לאנשים הסובלים מאי ספיקת כליות. מאכלים העלולים לסכן את חייהם.

צוות 'תקוה ומרפא' יצאו במיזם מיוחד בשיתוף מחלקת נפרולוגיה-ילדים ב'שערי צדק'. במסגרת המיזם ילמדו את הילדים מיטב השפים בישראל כיצד לבשל אוכל בריא וטעים. לא עוד עוף מכובס ופיצה ללא גבנ"צ.

הירתמות יוצאת מן הכלל נרשמה כאשר אסף גרניט, מאיר אדוני וישראל אהרוני התגייסו לאתגר ויחד עם הילדים יצרו תפריט מיוחד וערכו סדנאות גורמה.

הצוות הרפואי במחלקה, אף הוא עשה ככל יכולתו על מנת לאפשר לילדים את מירב ההנאה בין טיפולי הדיאליזה הקשים.

השפים הקטנים חזרו אחרי יום טיפולים שמחים ומרוצים, ואף הצטיידו כל אחד במארז כלים יוקרתי למטבח מתנת 'אולינהום-כלים לבית'.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר