תוצרת בית

מתכון לטחינה ביתית שכל אחד צריך לדעת להכין

כי היא טעימה, כי היא הולכת בערך עם כל דבר, כי היא יכולה להיות המרכיב המרכזי או מטבל ברקע וכי היא בריאה. מאוד. כך תכינו את הטחינה המושלמת, קרמית וסמיכה בטעם אגוזי עשיר. המקרר שלכם חייב אחת כזו בקביעות, ואנחנו לא מתכוונים לקנויה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טחינה ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות טחינה גולמית, מנוערת היטב
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/8 כפית מלח גס
  • 1/8 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 3 כפות מים חמים

אופן ההכנה:

1. מערבבים במרץ בקערה את כל המרכיבים, מלבד המים.

2. מערבבים פנימה את המים, כף אחת בכל פעם, עד לקבלת המרקם הרצוי. מעבירים לכלי אטום ושומרים בהגשה. אם לאחר שהייה במקרר, הטחינה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים היטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר