מתכון לכפיתות טוניסאיות שאפשר לאכול בפיתה או עם קוסקוס

כששבת נכנסת מאוחר כל כך, צריך לדאוג לארוחה טובה ומשביעה ביום שישי. הקציצות הנהדרות האלה סוגרות לכם פינה: מתכון לכפיתות טוניסאיות שאפשר לאכול בפיתה או עם קוסקוס. גם אם אתם לא טוניסאים, תרגישו בטעם ילדות נוסטלגי נפלא (מתכונים, אוכל)

כפיתות טוניסאיות (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 תפוחי אדמה, מגורדים
  • 3 בצלים, מגורדים
  • פרפר חזה עוף, קצוץ
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • מלח ופלפל שחור
  • קמצוץ קינמון
  • 1 כפית תבלין קציצות
  • 1 כפית פפריקה בשמן
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 3 ביצים
  • צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 2 ענפי שמיר, קצוצים
  • 1/2 כוס סולת או קמח תירס

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, לשים בידיים את כל המרכיבים לעיסה אחידה.

2. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, יצרים קציצות בגודל שווה מהעיסה וכשהשמן חם, מטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים.

הכי טעים להגיש את הקציצות כשהן חמות מאוד בתוך פיתה עם מטבוחה חריפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר