1. מחממים את התנור ל-160 מעלות וממקמים את הרשת במדף האמצעי.
2. במעבד מזון, טוחנים את הלחם לפירורים גסים ומעבירים הכל לקערה גדולה. לאחר מכן טוחנים גם את האגוזים והשקדים לפירורים גסים ומוסיפים אותם לקערת פירורי הלחם.
3. מוסיפים לקערה גם את פצפוצי האורז, מערבבים ומוסיפים את הדבש והמלח. מערבבים היטב לציפוי מלא.
4. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית גדולה, משטחים הכל לשכבה אחת ואופים במשך 35-40 דקות,עד שהגרנולה זהובה וריחנית. כל 10 דקות במהלך האפייה, מערבבים את הגרנולה.
לאחר האפייה, מצננים את הגרנולה לחלוטין ומאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 חודשים.