מה נאכל היום?

נסגרה פינת ארוחת הצהריים: פרגיות ממולאות בכל טוב

פסח לא חייב לכלול יותר מדי וריאציות של תפוחי אדמה ביותר ופחות מדי גיוון. הוא יכול להראות אחרת והמתכון הזה כאן כדי להוכיח: פרגיות ממולאות בשזיפים מיובשים ובצל ירוק, עם רוטב מופלא שמאחד בין כל המרכיבים. ספרו לנו איך יצא, אה? (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרגיות
  • 15 שזיפים מגולענים
  • 4 ענפי בצל ירוק
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות סוכר / סילאן
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. קוצצים דק את השזיפים והבצל הירוק ומערבבים עם מלח ופלפל. מניחים מעל הפרגית ומגלגלים.

2. מחממים את השמן בסיר עמוק ומוסיפים את הסוכר / סילאן ומיץ התפוזים. מרתיחים ומניחים את הפרגיות בסיר כשצד ה"תפר" מופנה כלפי מטה. מכסים, מבשלים כ-50 דקות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר