לכבוד שבת

מתכון לסורבה מתוק ומרענן ב-10 דקות עבודה

קינוח פרווה קר, מתוק ומרענן עם טריק מהיר שמקצר את התהליך - ואתם תחליטו אילו פירות ירכיבו אותו. מתכון לסורבה מתוק ומרענן ב-10 דקות עבודה. פרווה (מתכונים, אוכל)

סורבה - קינוח מתוק ומהיר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 כוסות של פרי קפוא, קצוץ גס, אם צריך - פרי אחד או תערובת (מנגו, תותים, פטל, אפרסקים, אבטיח)
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים / רימונים / אננס / דובדבנים
  • 4 כפות דבש או אגבה
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1. מניחים במעבד מזון או בבלנדר את הפירות עם 3 כפות דבש או אגבה וקמצוץ מלח. טוחנים במשך 2-3 דקות, עד שמתקבל מרקם חלק לחלוטין, סמיך וקרמי. מגרדים את הדפנות, אם צריך.

2. טועמים ואם רוצים להמתיק את הסורבה, מוסיפים עוד דבש או אגבה וטוחנים עוד 15 שניות.

לסורבה רך, מגישים מיד. לקבלת מרקם מוצק יותר, מעבירים את הסורבה למיכל פלסטיק או זכוכית ומקפיאים במשך 30-60 דקות לפחות עד שבוע שלם. לפני ההגשה, מרככים את הסורבה במשך 20 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר