ליד הקפה

מתכון לעוגיות שוקולד עם שברי בוטנים

לא נולד האדם שיסרב לעוגיות שוקולד רכות ומתוקות משובצות בהפתעות קראנצ׳יות ומלוחות. שילוב מופלא וממכר של ניגודים שאתם עומדים להכין שוב ושוב. מתכון לעוגיות שוקולד עם שברי בוטנים (מתכונים, אוכל)

עוגיות שוקולד עם שברי בוטנים (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס שוקולד מגורר - שוקולד חלב או מריר איכותי
  • 240 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
  • 3/4 1 כוסות סוכר חום
  • 1 כוס חמאת בוטנים
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס קמח מנופה
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 2 כפיות סודה לשתייה
  • 2 כוסות בוטנים מלוחים שבורים

אופן ההכנה:

48 עוגיות בינוניות בקוטר 5 ס״מ או 24 עוגיות גדולות

1. בקערת מיקסר, מקציפים את החמאה, הסוכר החום וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים את הביצים ומקציפים עד שהתערובת אחידה.

2. מוסיפים את הקמח, הקקאו והסודה לשתייה ומערבבים היטב בעזרת כף.

3. מערבבים פנימה את השוקולד ושברי הבוטנים.

4.יוצרים 24 או 48 כדורי בצק ומסדרים אותם במרחק של 2 ס״מ כי העוגיות מתפשטות באפייה.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12 דקות. מוציאים את העוגיות מהתנור, מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר