מה אוכלים היום?

מתכון לסלט סושי מפורק - כל מה שטוב, בלי לעבוד קשה

צ'יראשי סושי זה סלט מכל הרכיבים של הסושי. כלומר, ליהנות מכל הטוב הזה בלי לעבוד קשה. מורן פינטו עם מתכון לסלט סושי מפורק יפהפה וטעים שמגישים בקערה ענקית. אל דאגה, זה מתחסל ברגע (מתכונים, אוכל)

צ'יראשי סושי - סלט סושי מפורק (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 1 ראש חסה פריך, חתוכה
  • 2 אבוקדו, חתוכים לקוביות
  • 10 פטריות, פרוסות
  • 2 מלפפונים מרוקנים מגרעינים, פרוסים דק
  • 300 גרם דג טונה אדומה / סלמון טרי / פייק שרימפס, חתוך לקוביות
  • קרעי אצות (אופציונלי)
  • שומשום שחור

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 6 טיפות שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רוטב סרירצ'ה

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את החסה, הפטריות, האבוקדו, האורז, המלפפון, הדג וקרעי האצות.

2. מערבבים היטב את רכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט סמוך להגשה, מפזרים מעל שומשום שחור ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר