מתוק ומנחם

מתכון לסיגרים במילוי שוקולד מפנק תוך 10 דקות

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת הקינוח הכי טעים, מתוק ומנחם שיש: סיגרים חמים ופריכים עם מילוי שוקולד נמס ומעל זילוף נדיב של ריבת חלב ופיסטוק טחון (מתכונים, אוכל)

סיגרים במילוי שוקולד (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 עלי סיגר עגולים, מופשרים
  • 50 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
  • 50 גרם שוקולד חום, קצוץ גס
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • 2 כפות גדושות ריבת חלב, מומסת
  • 30 גרם פיסטוק קלוי וטחון
  • 1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מתכון ל-6 סיגרים

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל)

1. מפזרים פס שוקולד קצוץ על השליש התחתון של כל עלה סיגר (3 סיגרים עם שוקולד חום ו-3 סיגרים עם שוקולד לבן) ומשאירים מקום ריק למטה ובצדדים, לקיפול נוח.

2. בצלוחית עמוקה מערבבים היטב את הקמח והמים ומברישים את התערובת בצידי העלה ובחלק העליון. מקפלים את שני צדדי העלה למרכז ואז מגלגלים מלמטה לסיגר מהודק (ראו סרטון).

3. מחממים במחבת שמן בגובה 2 ס"מ לחום של 180 מעלות ומטגנים את הסיגרים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים את הסיגרים המוכנים לרשת שיגירו את עודפי השמן ומשם מעבירים לצילחות.

מסדרים את הסיגרים בצלחת הגשה, מזלפים מעל את ריבת החלב, מפזרים פיסטוק טחון ומעט אבקת סוכר ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר