מיוחד לפורים

מתכון לאסאדו רך של וול דאן ברוטב פטריות ובצלים

30 דקות עבודה בלבד ויש לכם מנה חגיגית עם בשר רך כמו חמאה שמתפרק מהעצם: אוראל בראל עם מדריך וידאו להכנת אסאדו של וול דאן ורוטב עסיסי ומענג של פטריות ובצלים שמבשלים בנפרד ומאחדים עם הבשר לקראת סיום הבישול (מתכונים לשבת וחג, אוכל)

אסאדו ברוטב פטריות ובצלים (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג קוביות אסאדו עם עצם של רשת קצביות וול דאן
  • 1 כף תערובת מלח גס ופלפל שחור טחון (תבלין "נטו על הבשר גרוס" של וול דאן)
לרוטב:
  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לחצאי טבעות
  • 10-15 פטריות קטנות שלמות
  • 1 כפית תערובת קציצות מזרחי של וול דאן
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית סוכר חום
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

נתח מספר 9 שידוע גם כקשתית, שפונדרה וכמובן אסאדו הוא ה-נתח לאוהבי הבשר. יש לו מראה שכבות יפהפה של צלע דקה וארוכה, מעט שומן, בשר ושומן. זהו נתח שמיועד לצלייה או בישול ארוכים בחום נמוך, כשהוא מכוסה ועטוף היטב.

היום נכין "אסאדו עם עצם" של וול דאן מנה חגיגית לשבת ולחג. זמן העבודה לא עולה על 30 דקות, כי אתם מקבלים נתח מוכן לצלייה, והתוצאה מרשימה וטעימה במיוחד.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, תיבלתי את התבשיל בתבלינים מסדרת תבליני ורטבי הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן)

1. חותכים 2 ריבועים גדולים של נייר כסף. מניחים ריבוע נייר כסף אחד על משטח עבודה ועליו מניחים נייר אפייה. מסדרים עליהם את הבשר ומתבלים אותו במלח גס ופלפל שחור. מכסים בנייר אפייה נוסף ועוטפים היטב. אוטמים הכל עם ריבוע נייר הכסף התחתון ואז עוטפים הכל עם נייר כסף נוסף.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות במשך 8 שעות.

שעה לפני שהבשר יוצא מהתנור, מכינים את הרוטב:
3. בסיר רחב וגדול על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מתבלים בפלפל שחור, תערובת לקציצות, סוכר חום ומלח, מערבבים ומטגנים במשך 30 שניות.

4. מוסיפים לסיר את הפטריות, מערבבים ומבשלים במשך דקה.

5. מסדרים את קוביות האסאדו בסיר, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר