מתכון: ארבה מוקפץ ברוטב תפוזים

הארבה מחסל את היבול שלנו, בואו נחסל אותו. מדור אוכל של כיכר השבת עם המתכון שיהפוך כל ארבה למעדן קריסיפי. אז צאו לשדות הנגב ואיספו לכם מן הארבה הארבה הזה (אוכל)

שושי מילר | כיכר השבת |
חגב בטעם של עוד (צילום: shutterstock)

מתכון לארבה מוקפץ ברוטב תפוזים

  • 16 יחידות ארבה סודני מדברי
  • שורש ג'ינג'ר, קוביה קטנה
  • שמן שומשום
  • 3 כפיות ריבת תפוזים
  • 3 בצלים ירוקים
  • מיץ תפוז לפי הטעם
  • זרעי קצח
  • פלפל אדום
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • הסירו את כנפי הארבה, את הראש והרגליים.
  • בשלו במים רותחים עד לריכוך.
  • חממו את שמן השומשום בווק, והוסיפו את הארבה.
  • הקפיצו את הארבה בווק עד להזהבה, והוציאו אותו.
  • הוסיפו את הפלפל (חתוך לקוביות)
  • כשהפלפל מתרכך יש להוסיף את הבצלים, הריבה, מיץ התפוזים, מלח ופלפל
  • משחילים את הארבה על שיפוד, בוזקים מעליו את הרוטב החם ומגישים

בתאבון!

אין במתכון האמור משום הוראה הלכתית לגבי כשרותו של הארבה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר