שבועות - התחלנו

מתכון לסיגר פילו במילוי דגים ועשבי תיבול - וול דאן

אוראל בראל עם המנה הכי כיפית שתגישו בשבועות: סיגר פילו פריך שעוטף מילוי דגים מושלם מבית 'וול דאן' והמון טחינה בצד. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבועות, אוכל)

סיגר פילו במילוי דגים ועשבי תיבול (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 4 עלי פילו שהופשרו במקרר (עובדים איתם כשהם קרים)
  • 2 פילה מושט ללא עור מרשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח גס
  • צרור עלי נענע, קצוצים
  • צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 1/2 פלפל צ'ילי, קצוץ
  • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
להברשה וציפוי: שמן זית, קצח ושומשום שחור / לבן

    אופן ההכנה:

    רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

    באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

    'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

    ירושלים:
    חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
    המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
    אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

    רעננה:
    האחוזה 94 | 09-886-5833

    בית שמש:
    ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

    צפת:
    דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

    וואטסאפ:

    ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

    קדימה, למתכון:

    צפו באופן ההכנה:

    (צילום ועריכה: אוראל בראל)

    1. מניחים את הדגים בקערה, שופכים מעל 1/2 כוס (חד"פ לשתייה קרה) מלח גס ומשרים במשך 15 דקות. שוטפים היטב את הדגים וקוצצים אותם דק דק.

    2. מעבירים את הדגים לקערה גדולה, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

    3. מניחים שורה מתערובת הדגים בחלק התחתון של כל עלה פילה, מקפלים כלפי פנים את שולי העלה ומגלגלים.

    4. מסדרים את העלים המגולגלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בנייר אפייה, מפזרים מעל קצח ושומשום שחור ולבן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד להשחמה יפה. מגישים חם לצד טחינה טובה לטבילה.

    אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

    > לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

    (צילום: אוראל בראל)
    (צילום: אוראל בראל)

    מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

    חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר