גד אלבז  הפלג  הפגנות  ליפא

באנו לעזור

דייסת שיבולת שועל עם תוספות - לגזור ולשמור: 5 מתכונים לסתיו - שהם לא מרקבאנו לעזורלגזור ולשמור: 5 מתכונים לסתיו - שהם לא מרקדייסת שיבולת שועל עם תוספות, גראטן ירקות שורש מוקרם, קדרת כרובית וחומוס טעימה, תבשיל עוף מחמם וסיידר מפנק
גבינה כחולה עם עובש - מתי אומרים איכס על אוכל ומתי פשוט מתענגים עליו?מתי אומרים איכס על אוכל ומתי פשוט מתענגים עליו?אם נפתח את המקרר ובפינה תצוץ לה עגבניה שסובלת מקצת עובש בצדדים בתוך מספר רגעים היא תמצא את עצמה בפח האשפה, אז למה לעובש בגבינות היחס שונה?
טוב, זה רק נראה מסובך - לא תאמינו כמה קל להכין את העוגות האלהבאנו לעזורלא תאמינו כמה קל להכין את העוגות האלהעם טריק אחד גאוני במיוחד שיגרום לכם לתהות איך לא חשבתם על זה קודם. צפו בסרטון המהפנט (באנו לעזור, אוכל)
זודלס קר. פסטה בריאה יותר - ובכן, אין צורך בספירלייזר כדי להפוך ירקות לפסטהבאנו לעזורובכן, אין צורך בספירלייזר כדי להפוך ירקות לפסטהגם אתם רוצים "פסטה" מירקות, עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים? יש לנו חדשות טובות בשבילכם (אוכל)
פבלובה עם קצפת ופירות - 4 קינוחים שאפשר להכין עם שאריות חלבוניםבאנו לעזור4 קינוחים שאפשר להכין עם שאריות חלבוניםאם הכנתם לאחרונה מיונז, גלידה או מוס שוקולד בבית, ייתכן שנותרתם עם חלבונים מיותרים. כך תנצלו אותם לקינוחים נהדרים (מתכונים, אוכל)
תפריט מנצח לצום קל - התפריט שיעזור לכם לעבור את הצום בקלותלפני ואחריהתפריט שיעזור לכם לעבור את הצום בקלותמה אוכלים לפני ואחרי הצום, במקרה ומשיח יתעכב חלילה? הנה תפריט מנצח מהסעודה המפסקת, דרך הטעימה הראשונה בצאת הצום ועד לארוחה שאחרי (מתכונים, אוכל)
מים וסבון לא באמת מנקים את שאריות הבשר - שוטפים את קרש החיתוך בסבון כלים? זו סכנהבאנו לעזורשוטפים את קרש החיתוך בסבון כלים? זו סכנהמדוע אסור לשטוף את קרש החיתוך בסבון כלים רגיל ומהי הדרך הבטוחה באמת? באנו לעזור (מדריך, אוכל)
ביצת עין כמו בבית קפה - צפו: איך להפוך ביצת עין כמו מקצועניםבאנו לעזורצפו: איך להפוך ביצת עין כמו מקצועניםולהוסיף לה קרום עדין שירגיש כאילו יצאתם לבראנץ' מפנק בבית קפה - רק תוסיפו ירקות חתוכים היטב, גבינות טובות ולחמניית בריוש רכה (מתכונים, אוכל)
מי מפחד מקוצים של אננס? - אחת ולתמיד: איך חותכים נכון אננס? צפובאנו לעזוראחת ולתמיד: איך חותכים נכון אננס? צפוועוד 8 דרכים נכונות לחתוך פירות וירקח מאתגרים. מדריך וידאו חובה לחובבי מטבח מתחילים ומתקדמים. באנו לעזור (מדריך, אוכל)
להחזיק כוס יין בלי לפגוע בטעם - זו הדרך הנכונה להחזיק כוס יין בלי לפגוע בטעםבאנו לעזורזו הדרך הנכונה להחזיק כוס יין בלי לפגוע בטעםבין אם אתם לוגמים יין אדום, לבן או מבעבע, כדאי שתדעו: אחיזה לא נכונה בכוס עלולה לפגוע בטעם ובמרקם של היין ולחמם אותו. באנו לעזור (מדריך, אוכל)
סלט עם תפוזים מפולטים - באנו לעזור: איך מפלטים תפוז? מדריך מצולםבאנו לעזור:באנו לעזור: איך מפלטים תפוז? מדריך מצולםובמילים אחרות, איך מפרידים את בשר התפוז - או כל פרי הדר אחר - גם מהקליפה החיצונית העבה וגם מהקרום הלבן שבפנים?
לשמור על לימונים טריים, צהובים ויפים - איך לשמור על לימונים טריים לזמן ארוך יותרבאנו לעזוראיך לשמור על לימונים טריים לזמן ארוך יותרקניתם לימונים צהובים ויפים, אך אינכם צריכים את כולם באופן מידי. איך שומרים על הלימונים טריים לזמן ארוך יותר? הנה דרך קלה במיוחד. באנו לעזור (אוכל)
לא תפסיקו ללכת למסעדה האהובה, אך לפחות תהיו חכמים - 5 דברים שמכניסים לתפריט כדי שתבזבזו יותרבאנו לעזור5 דברים שמכניסים לתפריט כדי שתבזבזו יותרברוב המקרים, שום דבר לא יכול לגרום לכם להפסיק לבקר במסעדה האהובה עליכם, אך לפחות תעשו את זה בחכמה ותדעו לזהות 5 מכשולים נפוצים בתפריט. באנו לעזור (אוכל)
עושים סוף לדמעות - סוף סוף, יש דרך לחתוך בצל בלי עיניים זולגותבאנו לעזורסוף סוף, יש דרך לחתוך בצל בלי עיניים זולגותולא, לא נדרשים גאדג'טים מתוחכמים. רק הבצל שלכם, ומקפיא. באנו לעזור: איך לחתוך בצל בלי שהעיניים יהפכו למעיין נובע, שורף ומציק (באנו לעזור, אוכל)
כותש שום. כך משתמשים בו נכון - יש דרך טובה הרבה יותר להשתמש בכותש שוםבאנו לעזוריש דרך טובה הרבה יותר להשתמש בכותש שוםמסתבר שעד היום לגמרי טעינו. לקלף ואז לכתוש? מיותר לחלוטין. אז איך משתמשים נכון בכותש שום בלי לבזבז זמן יקר? באנו לעזור (חדשות האוכל)
לחתוך בצל בלי דמעות? זה אפשרי - באנו לעזור: 5 דרכים לחתוך בצל בלי לבכותבאנו לעזורבאנו לעזור: 5 דרכים לחתוך בצל בלי לבכותאם כל מפגש ביניכם לבצל הופך אתכם לשלולית, הגיע הזמן לשנות את השיטה. תומאס סקוט מהסיינטפיק אמריקן מציע 5 טיפים לחתוך בצל עם מינימום חשיפה לחומרים המגרים שגורמים לדמעות (מדריך, אוכל)
בלנדר. זה לא רק 'זרוק והפעל', יש עוד כמה חוקים חשובים - 6 טעויות מביכות שאתם עושים עם הבלנדרבאנו לעזור6 טעויות מביכות שאתם עושים עם הבלנדרבלנדר הוא אחד מכלי המטבח הפופולריים ביותר שמרחף עליו מעין הסכם לא כתוב שהחוק היחיד בשימוש בבלנדר הוא פשוט לדחוף הכל פנימה ולהפעיל. אז זהו, שלא. הנה 6 טעויות מביכות שאתם עושים עם הבלנדר • באנו לעזור
כך שומרים על עגבניות טריות ועסיסיות - 2 כללים בסיסיים לשמירה על טריות העגבניותבאנו לעזור2 כללים בסיסיים לשמירה על טריות העגבניותאין דבר אומלל יותר מעגבנייה תפלה ולא טריה. הנה 2 כללים בסיסיים וסופר קלים שישמרו על העגבניות טריות ועסיסיות. הכל תלוי באופן האחסון ובטמפרטורה הנכונה. באנו לעזור (מדריך, אוכל)
ביצה עלומה. ארוחת בוקר בסטייל - איך לשלוק 12 ביצים בבת אחת? צפואיך לשלוק 12 ביצים בבת אחת? צפו"ביצה עלומה" היא ביצה עם מרקם חמאתי ויציב מבחוץ ותוך נוזלי טעים מבפנים, ומוסיפה הרבה סטייל לאירוח • אז איך שולקים 12 ביצים בבת אחת? צפו בטריק. ויש גם מתכון (אוכל)
מדריך: איך להתכונן לאירוח 20 אישמדריך: איך להתכונן לאירוח 20 אישהמשפחה מתאספת אצלכם לערב חגיגי? כך תערכו נכון ותארחו בקלות 20 איש עם תפריט מגוון שמתאים לכולם. והנה כלל שחשוב לאמץ: מה שאפשר מכינים גם יומיים מראש (אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים