החציל הוא ללא ספק המלך של המטבח הישראלי, אבל הוא מסתיר מאחוריו עבר לא קל והווה אפןף בניקוטין. אוהבות חצילים? זה בדיוק עבורכן. כמה עובדות נחוצות לפני שאתן הולכות לבחור את החציל לשבת (מאמע)
צפו בתמונות נוספות:
שאטרסטוק
שמי חציל | 18/11/2017
4
▾ דווח על תגובה זו0
| 16/11/2017
3
מטוגנים, עם טחינה, עם מיונז, בתנור, בתחמיץ, במוסקה, ועוד ועוד...
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו0
חנה | 16/11/2017
2
▾ דווח על תגובה זו0
חציל פגוע | 16/11/2017
1
9 ק"ג של חציל = סיגריה אחת בודדה. זה בעיני הכותב נחשב "הרבה ניקוטין"!!! ???
מי אוכל 9 קילו של חציל? אולי היפופוטם!!!
בשביל לקבל ניקוטין של חפיסת סיגריות, צריך לאכול 180 ק"ג של חציל. השתגעתם?
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"