אתן לא מעשנות אך צורכות ניקוטין, והרבה

החציל הוא ללא ספק המלך של המטבח הישראלי, אבל הוא מסתיר מאחוריו עבר לא קל והווה אפןף בניקוטין. אוהבות חצילים? זה בדיוק עבורכן. כמה עובדות נחוצות לפני שאתן הולכות לבחור את החציל לשבת (מאמע)

שאטרסטוק (צילום: שאטרסטוק)
שאטרסטוק (צילום: שאטרסטוק)
תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
שמי חציל | 18/11/20174
▾ דווח על תגובה זו  0 
 | 16/11/20173
מטוגנים, עם טחינה, עם מיונז, בתנור, בתחמיץ, במוסקה, ועוד ועוד...

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
חנה | 16/11/20172
▾ דווח על תגובה זו  0 
חציל פגוע | 16/11/20171
9 ק"ג של חציל = סיגריה אחת בודדה. זה בעיני הכותב נחשב "הרבה ניקוטין"!!! ???

מי אוכל 9 קילו של חציל? אולי היפופוטם!!!

בשביל לקבל ניקוטין של חפיסת סיגריות, צריך לאכול 180 ק"ג של חציל. השתגעתם?
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"