הרצל קוסאשוילי באמת לא מבין למה אנחנו מעדיפים לשלם מחיר בינוני על אוכל בינוני ומטה. ובמסעדות טובות שהאוכל בהם ללא דופי ועולה על הסטנדרט המצוי, אנחנו נוטים להחמיץ פנים אל מול החשבון הסופי ולהחמיץ את החוויה?
צפו בתמונות נוספות:
דדי | 06/03/2013
24
הגעתי לפנות ערב יחד עם הבן שלי, חייל גולני שאוהב בשר... המסעדה היתה ריקה אבל לקח למלצר 10 דק' עד שניגש אלינו. חלק משמעותי ממנות הבשר בתפריט לא היו. המלצר הסביר שיש בעיות באספקה...
עוד 30 דק'(!) לקח עד שקיבלנו את המנה. המנה עצמה מאד מביכה למסעדה שאמורה להתמחות באומנות הבשר. הלחם שהוגש היה קר בפנים עם טעם לוואי ברור של לחם שהוקפא והופשר. ביקשתי מהמלצר לחם אחר והוא אכן הביא לחם אחר אבל באותו טעם כמו הקודם... ועכשיו הקטע המעניין- בחשבון חייבו אותנו על 2 לחמים !!! כשסירבתי לשלם על לחם נוסף המלצר התחיל להשתולל, לקלל ולאיים עלי שיביא לי משטרה !!! בקיצור- לא אומנות ולא בשר, אל תתקרבו לשם.
▾ דווח על תגובה זו0
מרדכי היהודי | 21/12/2012
23
▾ דווח על תגובה זו0
אחת שמבינה | 29/10/2012
22
שווה כל שקל הם עושים כל כך הרבה מבצעים כדי שיתאים לכל כיס!!
▾ דווח על תגובה זו0
ronit | 28/04/2012
21
בינוני ומטה. יקר מאד. שרות לא מקצועי. ישבנו בחדר הצדדי שנקרא חדר VIP. כסאות מרופדים,ישנים ומרופטים, וכסאות מעץ מתפרקים, לא יציבים. לשאלתנו, אמרו שהשאילו ממסעדה אחרת בגלל מחסור בכסאות!!?? רצוי לשמור על המוניטין ולא להעביר אנשים לחדר הצדדי עם כסאות מושאלים ממסעדות אחרות במתחם.
▾ דווח על תגובה זו0
מגן דוד | 28/10/2010
20
לפחות שיהיה איזון בין התיאורים מעוררי התיאבון לבין המסר שאוכל ומזון הם אמצעים על מנת שנהיה חזקים ובריאים לעבודת הבורא אפילו ענין הכשרות הוא ענין חשוב לא פחות מהטעם והוא לא מוזכר ומובלט אנו יהודים מכיכר השבת כמובן... רוצים לעבוד את הבורא ונהנים ממה שהבורא נתן לנו כטעמים משובחים של מאכלים מגוונים והדגש הוא ברכת השם כשרות המזון כמובן שלא תהיה כחותמת גומי וזהו אלא כשרות טובה ואמיתית שדחס וחלילה לא יהיה המזון מטמטם את הלב ואיך לא הטעם הטעים והמיוחד של המנות וכו' זוהי כתבה ברוח יהודית שלא מפספסת שום טעם ושדום הנאה... הכתיבה של האדם הנחמד הזה שנראה כרבן אך כנראה שלא... מתאימה לעיתון גויי רוסי או אנגלי או מה לא... הוא פדשוט תלוש מהמציאות היהודית שלו... ועוד בארץ הקודש רחוק מהגויים וישמן ישורון... נו צאו מהבועה...
▾ דווח על תגובה זו0
גילי | 27/10/2010
19
אני מתכוון גם למסעדה וגם לכותב. יישר כוח על ניצול מקסימלי של כישרון! אבל אתה צריך לשמור על הבריאות שלך. כל הזמן סטייקים, לא בדיוק המתכון להארכת ימים ושנים.
▾ דווח על תגובה זו0
בנצי | 27/10/2010
18
אל תכעס עלי ואל נא תכעסו עלי אחיי היקרים.
סגנון כתיבתך יפה, מושך ומעורר תאבון.
אך הוא מעט נופל בפגם. פגם של תאוות אכילה.
לא יודע, אני אישית לא כ"כ אוהב לראות אדם ירא שמיים שכותב על אוכל. כאילו זו המציאות של החיים.
▾ דווח על תגובה זו0
קניבל | 26/10/2010
17
כולם אוכלים רבנים!
זה אוכל בשר הרב לנדא וזה בשר הרב מחפוד, או בכלל כל העדה החרדית שבירושלים....
▾ דווח על תגובה זו0
דוד | 26/10/2010
16
מסעדה בסדר לא יותר, המרק לא משהו.
▾ דווח על תגובה זו0
יעקב | 26/10/2010
15
קראתי את כל הכתבות שלך.
לך לפאפאגיו ואחרי זה תנסה לכתוב.. לא תצליח..
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו0
דוד מזרחי | 26/10/2010
14
זקנבות
▾ דווח על תגובה זו0
נתי | 26/10/2010
13
אלא הוא אף מיעט בשבח אכסניה. בחייך, איפה יש מקום נורמאלי לאכול בו היום בהכשר טוב? כל השאר פשוט מזלזלים בציבור הלקוחות שלהם.
▾ דווח על תגובה זו0
תמר | 26/10/2010
12
הרצל אתה מעורר את התיאבון כל פעם מחדש! הטור שלך פשוט תענוג לעיניים ותאווה לחיך!
▾ דווח על תגובה זו0
צפוני | 26/10/2010
11
לעניות דעתי - התאורים יותר מתאימים למדור אוכל בידיעות אחרונות , פחות לנו..
אני לא אומר שלא להנות אבל התאור קצת לא לענין.
▾ דווח על תגובה זו0
שלומי | 26/10/2010
10
זו אכן בשורה משמח לשומרי הכשרות שיודעים שאין מקום אחר עם כזו רמה וכזה הכשר לצאת אליו.
אני מבין בגורמה ונהנתי,פגשתי שם חברי כנסת וסלבס חרדיים. שאפו לבעלים
▾ דווח על תגובה זו0
יצחק | 26/10/2010
9
הייתי שם גם לאחרונה, איזה בשרים, למות!
▾ דווח על תגובה זו0
רוני | 26/10/2010
8
עם כל הכבוד אני לא מחמיר גדול במיוחד ואוכל כמעט את כל ההכשרים אבל בחיאת מה זה רבנות רמת גן וגם הטריק של בשר מחפוד ולנדא לא נראה לי כי אם אין מסגרת של כשרות קובנציונאלית ומוכרת אז אפשר לדחוף כל דבר בעולם
▾ דווח על תגובה זו0
מלי | 26/10/2010
ואני יודעת שיש שם משגיח צמוד והמקום בבעלות חרדית מדקדקת אין שום סיבה לחשוש,אגב ההכשר והמשגיח עצמו נשארו אותו אז אם שם כולם אכלו אז כאן אפשר בטוח.
▾ דווח על תגובה זו0
סלב | 26/10/2010
7
אכלתי שם אוכל בינוני ביותר ומחירים בשמים
על מה ולמה איפה קורסין ואיפה הם?
▾ דווח על תגובה זו0
אחד מאנ"ש | 26/10/2010
6
אני נוטף ריר בעקבות הכתבה... כתיבה מעולה, ואני כבר פותח תוכנית חיסכון שתאפשר לי ארוחה במסעדה
▾ דווח על תגובה זו0
אחלה שם | 25/10/2010
5
אחלה שם
▾ דווח על תגובה זו0
יוסי | 25/10/2010
4
אני חושב שמדובר במסעדה הכשרה הכי טובה בארץ. יותר טובה מהדקס שבטבריה ומכל מסעדות ירושלים גם יחד.
▾ דווח על תגובה זו0
שירי | 25/10/2010
3
נשמע אחלה . שמעתי המלצות גם מחברים. אני הולכת לבדוק
▾ דווח על תגובה זו+1
גילי | 25/10/2010
2
ביקרתי במסעדה ומה אומר אחלה של מקום אין דברים כאלה. איכותי ברמות מאוד גבוהות שירות מקצועי ואוירה מושלמת. ולא אני לא מקבלת על זה כסף. מומלץ
▾ דווח על תגובה זו0
izeek | 25/10/2010
1
אין על ההמלצות שלך
▾ דווח על תגובה זו+1
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"
עוד 30 דק'(!) לקח עד שקיבלנו את המנה. המנה עצמה מאד מביכה למסעדה שאמורה להתמחות באומנות הבשר. הלחם שהוגש היה קר בפנים עם טעם לוואי ברור של לחם שהוקפא והופשר. ביקשתי מהמלצר לחם אחר והוא אכן הביא לחם אחר אבל באותו טעם כמו הקודם... ועכשיו הקטע המעניין- בחשבון חייבו אותנו על 2 לחמים !!! כשסירבתי לשלם על לחם נוסף המלצר התחיל להשתולל, לקלל ולאיים עלי שיביא לי משטרה !!! בקיצור- לא אומנות ולא בשר, אל תתקרבו לשם.