ביקורת מסעדות: ארטמיט Art Meat, רמת-גן

הרצל קוסאשוילי באמת לא מבין למה אנחנו מעדיפים לשלם מחיר בינוני על אוכל בינוני ומטה. ובמסעדות טובות שהאוכל בהם ללא דופי ועולה על הסטנדרט המצוי, אנחנו נוטים להחמיץ פנים אל מול החשבון הסופי ולהחמיץ את החוויה?

צפו בתמונות נוספות:

תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
דדי | 06/03/201324
הגעתי לפנות ערב יחד עם הבן שלי, חייל גולני שאוהב בשר... המסעדה היתה ריקה אבל לקח למלצר 10 דק' עד שניגש אלינו. חלק משמעותי ממנות הבשר בתפריט לא היו. המלצר הסביר שיש בעיות באספקה...

עוד 30 דק'(!) לקח עד שקיבלנו את המנה. המנה עצמה מאד מביכה למסעדה שאמורה להתמחות באומנות הבשר. הלחם שהוגש היה קר בפנים עם טעם לוואי ברור של לחם שהוקפא והופשר. ביקשתי מהמלצר לחם אחר והוא אכן הביא לחם אחר אבל באותו טעם כמו הקודם... ועכשיו הקטע המעניין- בחשבון חייבו אותנו על 2 לחמים !!! כשסירבתי לשלם על לחם נוסף המלצר התחיל להשתולל, לקלל ולאיים עלי שיביא לי משטרה !!! בקיצור- לא אומנות ולא בשר, אל תתקרבו לשם.
▾ דווח על תגובה זו  0 
מרדכי היהודי | 21/12/201223
▾ דווח על תגובה זו  0 
אחת שמבינה | 29/10/201222
שווה כל שקל הם עושים כל כך הרבה מבצעים כדי שיתאים לכל כיס!!
▾ דווח על תגובה זו  0 
ronit | 28/04/201221
בינוני ומטה. יקר מאד. שרות לא מקצועי. ישבנו בחדר הצדדי שנקרא חדר VIP. כסאות מרופדים,ישנים ומרופטים, וכסאות מעץ מתפרקים, לא יציבים. לשאלתנו, אמרו שהשאילו ממסעדה אחרת בגלל מחסור בכסאות!!?? רצוי לשמור על המוניטין ולא להעביר אנשים לחדר הצדדי עם כסאות מושאלים ממסעדות אחרות במתחם.
▾ דווח על תגובה זו  0 
מגן דוד | 28/10/201020
לפחות שיהיה איזון בין התיאורים מעוררי התיאבון לבין המסר שאוכל ומזון הם אמצעים על מנת שנהיה חזקים ובריאים לעבודת הבורא אפילו ענין הכשרות הוא ענין חשוב לא פחות מהטעם והוא לא מוזכר ומובלט אנו יהודים מכיכר השבת כמובן... רוצים לעבוד את הבורא ונהנים ממה שהבורא נתן לנו כטעמים משובחים של מאכלים מגוונים והדגש הוא ברכת השם כשרות המזון כמובן שלא תהיה כחותמת גומי וזהו אלא כשרות טובה ואמיתית שדחס וחלילה לא יהיה המזון מטמטם את הלב ואיך לא הטעם הטעים והמיוחד של המנות וכו' זוהי כתבה ברוח יהודית שלא מפספסת שום טעם ושדום הנאה... הכתיבה של האדם הנחמד הזה שנראה כרבן אך כנראה שלא... מתאימה לעיתון גויי רוסי או אנגלי או מה לא... הוא פדשוט תלוש מהמציאות היהודית שלו... ועוד בארץ הקודש רחוק מהגויים וישמן ישורון... נו צאו מהבועה...
▾ דווח על תגובה זו  0 
גילי | 27/10/201019
אני מתכוון גם למסעדה וגם לכותב. יישר כוח על ניצול מקסימלי של כישרון! אבל אתה צריך לשמור על הבריאות שלך. כל הזמן סטייקים, לא בדיוק המתכון להארכת ימים ושנים.
▾ דווח על תגובה זו  0 
בנצי | 27/10/201018
אל תכעס עלי ואל נא תכעסו עלי אחיי היקרים.

סגנון כתיבתך יפה, מושך ומעורר תאבון.

אך הוא מעט נופל בפגם. פגם של תאוות אכילה.

לא יודע, אני אישית לא כ"כ אוהב לראות אדם ירא שמיים שכותב על אוכל. כאילו זו המציאות של החיים.
▾ דווח על תגובה זו  0 
קניבל | 26/10/201017
כולם אוכלים רבנים!

זה אוכל בשר הרב לנדא וזה בשר הרב מחפוד, או בכלל כל העדה החרדית שבירושלים....
▾ דווח על תגובה זו  0 
דוד | 26/10/201016
מסעדה בסדר לא יותר, המרק לא משהו.
▾ דווח על תגובה זו  0 
יעקב | 26/10/201015
קראתי את כל הכתבות שלך.

לך לפאפאגיו ואחרי זה תנסה לכתוב.. לא תצליח..

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
דוד מזרחי  | 26/10/201014
זקנבות
▾ דווח על תגובה זו  0 
נתי | 26/10/201013
אלא הוא אף מיעט בשבח אכסניה. בחייך, איפה יש מקום נורמאלי לאכול בו היום בהכשר טוב? כל השאר פשוט מזלזלים בציבור הלקוחות שלהם.
▾ דווח על תגובה זו  0 
תמר | 26/10/201012
הרצל אתה מעורר את התיאבון כל פעם מחדש! הטור שלך פשוט תענוג לעיניים ותאווה לחיך!
▾ דווח על תגובה זו  0 
צפוני | 26/10/201011
לעניות דעתי - התאורים יותר מתאימים למדור אוכל בידיעות אחרונות , פחות לנו..

אני לא אומר שלא להנות אבל התאור קצת לא לענין.
▾ דווח על תגובה זו  0 
שלומי | 26/10/201010
זו אכן בשורה משמח לשומרי הכשרות שיודעים שאין מקום אחר עם כזו רמה וכזה הכשר לצאת אליו.

אני מבין בגורמה ונהנתי,פגשתי שם חברי כנסת וסלבס חרדיים. שאפו לבעלים
▾ דווח על תגובה זו  0 
יצחק | 26/10/20109
הייתי שם גם לאחרונה, איזה בשרים, למות!
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוני | 26/10/20108
עם כל הכבוד אני לא מחמיר גדול במיוחד ואוכל כמעט את כל ההכשרים אבל בחיאת מה זה רבנות רמת גן וגם הטריק של בשר מחפוד ולנדא לא נראה לי כי אם אין מסגרת של כשרות קובנציונאלית ומוכרת אז אפשר לדחוף כל דבר בעולם
▾ דווח על תגובה זו  0 
מלי | 26/10/2010 
ואני יודעת שיש שם משגיח צמוד והמקום בבעלות חרדית מדקדקת אין שום סיבה לחשוש,אגב ההכשר והמשגיח עצמו נשארו אותו אז אם שם כולם אכלו אז כאן אפשר בטוח.
▾ דווח על תגובה זו  0 
סלב | 26/10/20107
אכלתי שם אוכל בינוני ביותר ומחירים בשמים

על מה ולמה איפה קורסין ואיפה הם?
▾ דווח על תגובה זו  0 
אחד מאנ"ש | 26/10/20106
אני נוטף ריר בעקבות הכתבה... כתיבה מעולה, ואני כבר פותח תוכנית חיסכון שתאפשר לי ארוחה במסעדה
▾ דווח על תגובה זו  0 
אחלה שם | 25/10/20105
אחלה שם
▾ דווח על תגובה זו  0 
יוסי | 25/10/20104
אני חושב שמדובר במסעדה הכשרה הכי טובה בארץ. יותר טובה מהדקס שבטבריה ומכל מסעדות ירושלים גם יחד.
▾ דווח על תגובה זו  0 
שירי | 25/10/20103
נשמע אחלה . שמעתי המלצות גם מחברים. אני הולכת לבדוק
▾ דווח על תגובה זו  +1 
גילי | 25/10/20102
ביקרתי במסעדה ומה אומר אחלה של מקום אין דברים כאלה. איכותי ברמות מאוד גבוהות שירות מקצועי ואוירה מושלמת. ולא אני לא מקבלת על זה כסף. מומלץ
▾ דווח על תגובה זו  0 
izeek | 25/10/20101
אין על ההמלצות שלך
▾ דווח על תגובה זו  +1 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"