הטכנולוגיה כיום מאפשרות לייצר בשר לאכילה על ידי תרבות תאים במעבדה, בכנס ייחודי בהשתתפותו של הגאון רבי אשר וייס, נערך דיון בהיבטים ההלכתיים של בשר מתורבת והדפסת איברים להשתלה (הייטק, מקודם)
הרב יוסף צבי רימון ופרופסור חיים סוקניק (צילום: המרכז האקדמי לב)
אילן | 23/11/2020
1
לגבי בשר מתורבת דנתם שהוא בשרי ומה לגבי מוצקי גבינה שמיוצרים על ידי שמרים מהונדסים בחביות ביולוגיות ששם עוברים תסיסה ומכוונים מטרה ליצר חלבונים דמוי גבינה לשיווק מסחרי לפיצות האם יהיה תותר לאוכלם עם בשר?
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"