מתכון לקובה סלק טעים ועסיסי כמו של סבתא

חורף אמיתי ישטוף אותנו השבוע בסערה - ראיתם מה עשינו כאן? - ולכבודו, מלי יהודיוף תלמד אתכם להכין קובה סלק טעים ומשביע: קציצות סולת שמנמנות במילוי בשר נדיב ומתובל היטב, עטופות במרק מחמם. וגם: כך תשמרו על מרק בגוון אדום עז (מתכונים, אוכל)

צפו בתמונות נוספות:

תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
48T | 17/11/202210
אהבתי את הרעיון איך לגלגל מעניין לנסות
▾ דווח על תגובה זו  0 
 | 19/02/20219
הכנו, יצא ממש טעים, ואנחנו רגילים לאכול קובה סלק שנים.

תודה רבה!
▾ דווח על תגובה זו  0 
טבריינית | 17/02/20218
בתור אחת ממוצא כורדי זה לא נראה מתקרב למה שסבתא שלי עושה

זה ממש בהיר

מי שרוצה טיפ לצבע של סלק שיתפוס ולא חום ורדרד שתוסיף קצת סודה לשתיה תראו איך שזה עובד זה סוד של סבתא!!!!!!!!!!

אגב המאכל שאני הכי אוהבת אבררר זה קובת סלק אימאאאאא רק להיזכר בזה עולה לי ריר...
▾ דווח על תגובה זו  0 
נועה | 17/02/20217
וואוווו מתכון מעלף!!!!!

מלי את אלופה!!!
▾ דווח על תגובה זו  0 
מירב בן חמו | 16/02/20216
מתכון טוב אבל בתור כורדיה שמגלגלת שנים חבל על העבודה הרבה שכתובה במתכון פשוט לשטח לדיסקית להניח באמצע כף מהמלית וליסגור בתנועות סיבוביות חבל שאין אפשרות להעלות תמונות יש לי סירטונים שאני מגלגלת יש המון מרקים מרק במיה וסלק וחמוסטה וקובה מטפוניה וקובה סיסקא בקיצור אוכל ממכר וחוויה במיטבח תודה מלי על הריענון והגיוון שהכנסת למתכון
▾ דווח על תגובה זו  0 
בת מלך | 16/02/20215
אמא שלי משתמשת בקופסאות פלסטיק של קרמבו של שטראוס.זה ממש מוצלח ושמה בין הקובה לקופסא שקית ניילון.מקפיאה ויוצא מושלם
▾ דווח על תגובה זו  0 
איך | 16/02/20214
איך בודקים סולת? א"א למצוא סולת נקי מחרקים וחבל
▾ דווח על תגובה זו  0 
רעיןן מגניב | 16/02/20213
מגניב הקטע עם התבנית!!!!!! אהבתי
▾ דווח על תגובה זו  0 
סבתא עירקית | 16/02/20212
וואי וואי מזה כל הטגנולוגיות האלה לא היו תבניות שקעים בימינו
▾ דווח על תגובה זו  0 
לאה  | 16/02/20211
תודה מלי !
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"