חורף אמיתי ישטוף אותנו השבוע בסערה - ראיתם מה עשינו כאן? - ולכבודו, מלי יהודיוף תלמד אתכם להכין קובה סלק טעים ומשביע: קציצות סולת שמנמנות במילוי בשר נדיב ומתובל היטב, עטופות במרק מחמם. וגם: כך תשמרו על מרק בגוון אדום עז (מתכונים, אוכל)
צפו בתמונות נוספות:
48T | 17/11/2022
10
אהבתי את הרעיון איך לגלגל מעניין לנסות
▾ דווח על תגובה זו0
| 19/02/2021
9
הכנו, יצא ממש טעים, ואנחנו רגילים לאכול קובה סלק שנים.
תודה רבה!
▾ דווח על תגובה זו0
טבריינית | 17/02/2021
8
בתור אחת ממוצא כורדי זה לא נראה מתקרב למה שסבתא שלי עושה
זה ממש בהיר
מי שרוצה טיפ לצבע של סלק שיתפוס ולא חום ורדרד שתוסיף קצת סודה לשתיה תראו איך שזה עובד זה סוד של סבתא!!!!!!!!!!
אגב המאכל שאני הכי אוהבת אבררר זה קובת סלק אימאאאאא רק להיזכר בזה עולה לי ריר...
▾ דווח על תגובה זו0
נועה | 17/02/2021
7
וואוווו מתכון מעלף!!!!!
מלי את אלופה!!!
▾ דווח על תגובה זו0
מירב בן חמו | 16/02/2021
6
מתכון טוב אבל בתור כורדיה שמגלגלת שנים חבל על העבודה הרבה שכתובה במתכון פשוט לשטח לדיסקית להניח באמצע כף מהמלית וליסגור בתנועות סיבוביות חבל שאין אפשרות להעלות תמונות יש לי סירטונים שאני מגלגלת יש המון מרקים מרק במיה וסלק וחמוסטה וקובה מטפוניה וקובה סיסקא בקיצור אוכל ממכר וחוויה במיטבח תודה מלי על הריענון והגיוון שהכנסת למתכון
▾ דווח על תגובה זו0
בת מלך | 16/02/2021
5
אמא שלי משתמשת בקופסאות פלסטיק של קרמבו של שטראוס.זה ממש מוצלח ושמה בין הקובה לקופסא שקית ניילון.מקפיאה ויוצא מושלם
▾ דווח על תגובה זו0
איך | 16/02/2021
4
איך בודקים סולת? א"א למצוא סולת נקי מחרקים וחבל
▾ דווח על תגובה זו0
רעיןן מגניב | 16/02/2021
3
מגניב הקטע עם התבנית!!!!!! אהבתי
▾ דווח על תגובה זו0
סבתא עירקית | 16/02/2021
2
וואי וואי מזה כל הטגנולוגיות האלה לא היו תבניות שקעים בימינו
▾ דווח על תגובה זו0
לאה | 16/02/2021
1
תודה מלי !
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"