פסטה בסגנון קאצ'ו א פפה ידועה בזכות המרכיבים המועטים והתוצאות המשגעות שלה - אבל קשה יותר להגיע אליהן ממה שנראה על הנייר. אבל הקאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז הזו, מנגד, תמיד מצליחה. היא עמוסה בפלפל שחור ושפע של פרמזן כיאה לקלאסיקה והבשמל - רוטב לבן שמסמיך באמצעות קמח וחמאה - הוא המפתח להכנת מק אנד צ'יז חסין תקלות שהוא קרמי וגבינתי, אך לא נשבר או הופך לשומני בחום. אל תדלגו על קליית הפלפל השחור; זה הסוד לפתיחת ים טעם (מתכונים, אוכל)
מק אנד צ'יז = מקרוני וגבינה - מנה אמריקאית מובהקת, המכילה פסטה מבושלת, רוטב חלבי מוקרם ופירורי לחם מעל. ביסודה, היא לא משהו שרופא המשפחה שלכם היה ממליץ עליו, אבל כל כך מנחמת, שחבל לוותר עליה. ולכן הפכנו אותה ל'מושחתת בקטנה', עם פירורי לחם ואטריות מחיטה מלאה, חלב וגבינה דלי שומן ופחות חמאה וכמובן, זו רק הצעה - תוכלו לשחק עם המרכיבים בהתאם למה שיש לכם במזווה (מתכונים, אוכל)
מק אנד צ'יז? תנו לנו את הגרסה היהודית: קוגל אטריות וגבינות עשיר וטעים להפליא. לחוצים בזמן? את הקוגל הזה ניתן להרכיב ולאפות כמה שעות מראש ואז להניח בצד עד ההגשה - כל מה שתצטרכו לעשות זה לחמם אותו ולהנות (מתכונים, אוכל)
קשה לנו לעמוד בפני תבנית מבעבעת ועמוסת פחמימות של מקרוני וגבינה נמתחת, אבל מכיוון שאנו תמיד שואפים לאיזון, אנו מרעננים את הקלאסיקה הזו עם תוספת של ירוקים כתרד וברוקולי, כי הבריאות עומדת בראש סדר העדיפויות שלנו (מתכונים, אוכל)
אם יש משהו שאנחנו אוהבים מיד אחרי מנות מוקרמות, מנחמות ונטולות מצפון - זה את אותה מנה בדיוק, רק בבריא יותר. זה מעניק לנו תחושה נפלאה של "ניצחנו את המערכת" וגם לא משאיר אחריו עקבות בדמות צמיגי שומן לא כיפיים. קבלו מתכון למאק אנד צ'יז - רק ללא פסטה וללא גבינה. אז מה זה כן? פשטידת כרובית מוקרמת ופרווה לגמרי (מתכונים, אוכל)
מי יכול לסרב לפסטה עטופה בגבינות נמסות? במתכון הזה השתמשנו ברוטב שעשוי מגבינת צ'דר בעלת טעם נוכח בשילוב עם פרמזן וכדי לקבלת את המרקם הדביק והממכר כל כך של המאק אנד צ'יז, הוספנו גם מוצרלה. אתם עוד פה? (מתכונים, אוכל)
הוראות הכנה: לערבב יחד את כל המרכיבים, לשגר לתנור, לשלוף משם אחרי שעה, לנעוץ מזלג וליהנות מפשטידת פסטה וגבינות מוקרמת במרקם חלומי וממכר (מתכונים, שיווקי)