כן, ריבת הבצל הזו כל כך חברותית שהיא תלווה בשמחה רבה סטייקים, כבדי עוף, פירה, ירקות צלויים ואפילו גבינות ומנות חלביות - מוזמנים לספר לנו בתגובות עם מי שידכתם אותה (מתכונים, אוכל)
ריבת הבצל הזו מתוקה, מלוחה, מנחמת וטעימה ממש. סוד ההצלחה שלה טמון בקרמול הבצל לחלוטין לפני הוספת עשבי תיבול טריים וסוכר חום, לקבלת יצירת מופת דביקה. יש המון דרכים ליהנות ממנה: עם צנימים וגבינת עיזים, מעל סטייק עסיסי וכמובן, איך לא, עם פטה כבד. הרשו לעצמכם להתפרע ולהתפנק (מתכונים, אוכל)
זו כנראה הדרך הכי טעימה להגיש את הסלמון בפסח: מתכון לסלמון בתנור עם ריבת בצל - מנת פתיחה במתיקות מעודנת, פשוטה להכנה וקוצרת מחמאות בגלל המראה המרשים (מתכונים לפסח, אוכל)