הרב שטיינמן  שטיינמן  גד אלבז  ברלנד
מתכונים לשבת 288 תוצאות

מתכונים לשבת

גרטן דלורית פרווה - לא תאמינו שזה פרווה: גרטן פרווה מושלם
מתכון לגרטן דלורית פרווה מושלם
כ"ג בכסלו תשעח | 11/12/17 | כיכר אוכל | 3 תגובות

אף אחד לא יאמין לכם שזה פרווה: מתכון לגרטן דלורית טבעוני מקטגוריית "לגזור ולשמור". מנה מושלמת לאירוח חורפי וכתוספת נהדרת בשולחן השבת. אגב, הגרטן מעולה, אבל בעצם זה הציפוי שלו ששווה הכל (מתכונים, אוכל)

היאפצ'ק של אלי - יאפצ'ק: קוגל תפוחי אדמה משודרג עם בשר
מתכון ליאפצ'ק - שכבות של קוגל תפוחי אדמה ובשר
י"ב בכסלו תשעח | 30/11/17 | אלי הלמן | 5 תגובות

את הקוגל שלו, אלי הלמן מכין במחבת על האש וכך הטעמים מודגשים הרבה יותר ומתקבלים מרקמים קראנצ'יים ועסיסיים שמענגים את החך בביסים מושלמים של אושר (מתכונים לשבת, אוכל)

רוסטביף מתובל ברוזמרין עם רוטב צ'ימיצ'ורי - רוסטביף משובח עטוף ברוזמרין עם רוטב צ'ימיצ'ורי
מתכון לרוסטביף מתובל ברוזמרין עם רוטב צ'ימיצ'ורי
י"ב בכסלו תשעח | 30/11/17 | כיכר אוכל | 3 תגובות

צ'ימיצ'ורי הוא רוטב עסיסי לבשר שארגנטינה, ספרד ואיטליה רבות על הקרדיט להמצאתו. כאן הוא מוגש לצד פרוסות נתח בשר משובח מתובל ברוזמרין (מתכונים לשבת, אוכל)

סלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק וקראסט מייפל - סלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק וקראסט מייפל
מתכון לסלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק וקראסט מייפל
י"א בכסלו תשעח | 29/11/17 | כיכר אוכל | 3 תגובות

מנת פתיחה מהירת הכנה לשולחן השבת של סלמון בשרני עטוף בטעמים מתקתקים-פיקנטיים. לקראת סוף האפייה, מברישים את הדגים בסירופ מייפל ונותנים לו 1-2 דקות להתקרמל מעל (מתכונים לשבת, אוכל)

סלט תפוחי אדמה בתוספת קוביות עוף - דרך נהדרת לשדרג את סלט תפוחי האדמה
מתכון לסלט תפוחי אדמה בתוספת קוביות עוף
כ' בחשוון תשעח | 09/11/17 | מורן פינטו

או: התוספת הקטנה שלא ידעתם שסלט תפוחי האדמה שלכם צריך ומורן פינטו כאן כדי להציל אתכם מהשגרה הבנאלית של הסלטים הקבועים (מתכונים לשבת, אוכל)

קינוח אגסים ביין רוזה מתובל בווניל וג'ינג'ר - קינוח אגסים ביין רוזה מתובל - הקצפת עליכם
מתכון לקינוח אגסים ביין רוזה מתובל בווניל וג'ינג'ר
כ' בחשוון תשעח | 09/11/17 | כיכר אוכל

אוקיי, פירות בקינוחים עלולים ליצור כאב ראש לא קטן, אבל כאן פשוט אין איך לטעות. אגסים מבושלים בבקבוק שלם של יין רוזה ורדרד מתובל בג'ינג'ר טרי וגרגרי וניל (מתכונים לשבת, אוכל)

בריסקט,  נתח בשר שאתם צריכים להכיר - עיקרית לשבת עם נתח בשר שאתם צריכים להכיר
מתכון לבריסקט - צלי חזה בקר עסיסי ברוטב אדום עדין
כ' בחשוון תשעח | 09/11/17 | כיכר אוכל

עיקרית לשבת עם נתח בשר שאתם צריכים להכיר: מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת בריסקט עסיסי - נתח מספר 3 הלא הוא חזה הבקר הידוע גם כ"ברוסט" - צלוי ברוטב אדום עדין (מתכונים לשבת, אוכל)

סלמון אפוי בציפוי חצילים פריכים וטחינה - סלמון אפוי בציפוי חצילים פריכים וטחינה
מתכון לסלמון אפוי בציפוי חצילים פריכים וטחינה
כ' בחשוון תשעח | 09/11/17 | כיכר אוכל | 2 תגובות

מנת פתיחה מרשימה לשולחן השבת עם מגוון טעמים שמשתלבים בהרמוניה נהדרת: מתכון להכנת פילה סלמון אפוי בציפוי חצילים פריכים וטחינה ירוקה מרעננת (מתכונים לשבת, אוכל)

סלמון בציפוי שומשום פריך ורוטב יין אדום - סלמון בציפוי שומשום פריך ורוטב יין אדום
מתכון לסלמון בציפוי שומשום פריך ורוטב יין אדום
י"ג בחשוון תשעח | 02/11/17 | כיכר אוכל

5 מרכיבים פשוטים והכנה מהירה שהופכים יחד למנה נפלאה שמרגישה גורמה ותאמצו שוב שוב. השומשום מתאחד עם הדג והופך אותו לקראנצ'י ובכלל, מי ידע שהוא יהיה טעים כל כך עם יין אדום? (מתכונים לשבת, אוכל)

תבשיל אסאדו ביין אדום - לכבוד שבת: תבשיל אסאדו ביין אדום
מתכון לשורט ריבס (אסאדו) ביין אדום
ו' בחשוון תשעח | 26/10/17 | כיכר אוכל | 4 תגובות

הכירו את נתח מספר 9, זה שידוע בשמות שפונדרה, אסאדו, שורט ריבס וקשתית והוא מושלם לבישול וצלייה ארוכים. כאן הוא משודך לירקות ורוטב מופלא ויחד הם נהנים מצלייה ארוכה שמאחדת את הטעמים לחגיגה הרמונית אחת גדולה (מתכונים לשבת, אוכל)