בסרטון מפורט, מורן פינטו מלמדת איך מכינים קיש מהבסיס עם שלושה מילויים שונים: פטריות, ברוקולי או בטטות. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קיש - ואתם תחליטו אם להכין אותם בגרסה אישית או פאי גדול (מתכונים, אוכל)
אחת ולתמיד: הנה מתכון מקטגוריית "לגזור ולשמור" להכנת בצק פריך שמתאים כבסיס לפאי וקיש מתוקים ומלוחים כאחד. המתכון מתאים ל-2 קלתיות וניתן להכפיל כמויות - הבצק נשמר היטב בהקפאה למשך חודשים! פשוט מפשירים במקרר לילה לפני השימוש (מתכונים, אוכל)
ביסים קטנים, חמודים וטעימים שמוכנים תוך חצי שעה ונהדרים כארוחה מהירה ומפנקת לבוקר, רגע לפני שיוצאים לפיזורים בין מוסדות הלימוד לעבודה. ולא, אתם ממש לא צריכים לעבוד על בצק לקלתית. במקום, יש לנו טריק מעולה (מתכונים, אוכל)
במילוי עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים, בטטה וגבינה בולגרית עם גרעיני דלעת או גבינות על בסיס מלאווח. 5 קישים שווים ולא מסובכים שיסגרו לכם את פינת ארוחת הערב בקלות (אוכל)
מתכון לקיש ארבעה בצלים ופסטרמה מעושנת - הבצק הכי קל בעולם ומילוי פשוט גאוני שהופכים את הקיש הזה לתוספת מושלמת לשולחן החג בראש השנה (מתכונים לחג, שיווקי)
מתכון לשקשוקה שהיא קיש: מי לא אוהב שקשוקה? השילוב בין ביצים טריות, עגבניות עסיסיות, פלפלים והרבה חריף הפכו את השקשוקה למנה מנצחת. כדי להפוך אותה לאטרקטיבית אפילו יותר, קבלי מתכון לשקשוקה שהיא קיש
הטארטלט הצרפתי הוא קיש אישי וחינני במיוחד, מרשים במראהו, אך לא מסובך כלל להכין אותו. במתכון הזה הטארטלט ממולא חצילים קלויים וגבינות, אך המלית ניתנת לגיוון ואם זה תלוי בכם, השמיים הם הגבול (מתכונים, אוכל)