מה אוכלים היום?

מתכון למרק בצל צרפתי עם בצלצלי שאלוט ועשבי תיבול

החורף מסרב לעזוב - אז אנחנו סופר נדיבים כלפיו ומעניקים לו (כלומר לנו) מתנת פרידה מושלמת: מרק בצל צרפתי עם בצלצלי שאלוט ועשבי תיבול. בא לכם להתפרע? תגישו אותו עם פרוסות לחם וגבינה נוטפת מעל (מתכונים, אוכל)

1
| כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

טאצ' צרפתי לסלט: רוטב ויניגרט על בסיס יין אדום

שילוב של חומץ בן יין אדום עם שאלוט קצוץ ותיבול עדין של מלח ופלפל שחור. מוסיפים כף אחת של רוטב הוויניגרט לסלט - כל סלט - ומיד פותחים את הפה לחיוך רחב, כי המחמאות לא יפסיקו לזרום אליכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

המומלצים

3 מסעדות לארוחה זוגית שווה בט"ו באב

תירוץ נהדר לערב זוגי טעים עם ארוחות ספיישל לט"ו באב (אוכל)

כיכר אוכל | מקודם

חמצמץ ונהדר: רוטב שאלוט ויניגרט לסלט

רוטב מהיר הכנה שיעניק לסלט שלכם את השדרוג שחיפשתם ללא מאמץ. כן, גם אם כל הסלט זה עגבנייה ומלפפון. מתכון לרוטב שאלוט ויניגרט חמצמץ ונהדר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

לכבוד שבת

ככל הנראה, זה הסלט הכי מהיר שהכנו לשבת

ככל הנראה, זה הסלט הכי מהיר שהכנו לשבת וכדי לקצר עוד יותר, אנחנו משתמשים בגרגרי חומוס מקופסת שימורים. מתכון לסלט גרגרי חומוס עם שאלוט ופטרוזיליה שמתקתקים ב-10 דקות מקסימום ועדיין הוא מצליח להיות אחד הסלטים השווים על שולחן השבת או החג (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל |

לכבוד שבת

סלט שאלוט שאתם עומדים להכין בכל שבת

השפית מורן פינטו עם סלט מתוק-חריף של בצלצלי שאלוט, פלפל חריף ופלפלים צבעוניים שללא ספק, אתם עומדים להכין בכל שבת ולהגיש עם מנת הפתיחה או העיקרית - לבחירתכם (מתכונים לשבת, אוכל)

2
| מורן פינטו |

מה אוכלים היום?

תשעת הימים: מרק קיצי עם כיסונים ממולאים

מראש חודש אב משיקה שאלוט תפריט דגים מגוון ומיוחד לתשעת הימים עם מבחר דגי ים ובריכה על הגריל או מאודים, ומנות ממתכונים מסורתיים של יהודי קווקאז ומזרח אירופה בפרשנות של השף מיכאל אמאייב. הנה מתכון למרק דגים עם כיסונים מהמטבח הרוסי אותו היו מכינים בימי קיץ החמים (מתכונים, אוכל)

2
| kikar.co.il בשיתוף שאלוט | מקודם

פסח - עיקריות

פרגיות ברוטב צ'ילי ובצלצלים של אושרית אברג'יל

כמה זה קל? מערבבים הכל ומשגרים לתנור, שם טעמי הרטב העשיר יעטפו את הפרגיות והבצלצלים והתוצאה תפיל את כולם. המתכון באדיבות בלוגרית האוכל והצלמת אושרית אברג'יל (מתכונים לפסח, אוכל)

1
| אושרית אברג'יל |

חורף לוהט: עונת המרקים כבר כאן

כשהיינו ילדים, המאכל הראשון שהתקשר אסוציאטיבית לחורף, היה כמובן קרמבו. מאז הספקנו להתבגר ולהבין שאין דבר שהולך טוב יותר עם חורף מאשר מרק מהביל. בין אם זה מרק עוף שמוגש כתרופת סבתא להקלה על שפעת ועד מרק מיסו מתוחכם, עונת המרקים היא בחורף (אוכל, שיווקי)

kikar.co.il בשיתוף רודריגז, שאלוט, קפה גרג, ריקוטה | מקודם

תוצרת בית

כיסוני קורזה מסורתיים של השף מיכאל אמאייב

הגרסה הקווקזית לקרעפלאך - כיסונים מבצק ללא שמרים ממולאים בבשר בקר או כבש. התוצאה טעימה, עסיסית ויפה לעין. מתכון של שף מסעדת שאלוט הכשרה למהדרין לקורזה מסורתי (מתכונים, אוכל)

3
| kikar.co.il בשיתוף מסעדת שאלוט |

מסעדת שאלוט - מטבח יהודי קווקזי ים תיכוני למהדרין

בין מנות הדגל של המסעדה ניתן למצוא את הבצקים הממולאים בשר כבש או ירקות הצ'ודו, צ'יבוריקי, בילאשי וקורזה עשויים בעבודת יד ומנות בשרים מובחרים בגריל ובקדירה: צלעות כבש שמנות ועסיסיות ומנות אנטריקוט מעולות במבחר רטבים מסורתיים המוגשים לצד המנות (מסעדות, שיווקי)

7
| kikar.co.il בשיתוף מסעדת שאלוט | מקודם

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר