מתכון לירקות מוקפצים עם נודלס ורצועות חזה עוף

מנה תאילנדית צבעונית ומלאה בטעמים עשירים עשויה ברוטב חמוץ-מתוק וירקות נהדרים. מתכון להכנת ירקות מוקפצים עם אטריות נודלס ורצועות חזה עוף. מנה מהירה ומשביעה (מתכונים, אוכל)

ירקות מוקפצים עם נודלס ורצועות חזה עוף (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות נודלס
  • 500 גרם חזה עוף
  • 2 בצלים בינונים
  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום בינוני
  • 1 פלפל כתום בינוני
  • 6 פלחי כרוב
  • 1 כוס נבטים
  • לרוטב:
  • 2 כפות דבש
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס צי’ילי חמוץ מתוק
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת מתכון לירקות מוקפצים עם נודלס ורצועות חזה עוף:

רגע לפני: מנה תאילנדית צבעונית ומלאה בטעמים עשירים עשויה ברוטב חמוץ מתוק וירקות נהדרים. מתכון להכנת ירקות מוקפצים עם אטריות נודלס ורצועות חזה עוף. מנה מהירה ומשביעה.

• חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי 1-1.5 ס"מ.

• מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה, ומשרים בה את רצועות חזה העוף. מעבירים למקרר למשך 30 דקות לפחות.

• פורסים את הבצלים, הגזר, הפלפלים והכרוב לרצועות דקות ואחידות.

• מלהיטים ווק או מחבת גדולה עם מעט שמן ורוטב סויה, ומטגנים במהירות על אש גבוהה כל ירק בנפרד ומוציאים.

• מבשלים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן. מסננים היטב ולא שוטפים עם מים (כדי למנוע הידבקות, אפשר לזלף מעט שמן זית על האטריות ולערבב ביד).

• מחממים שמן במחבת, ומטגנים בה את רצועות חזה העוף במשך 2-3 דקות מכל צד.

• כשהנתחים מתחילים להשחים, מוסיפים את האטריות המבושלות למחבת ומערבבים היטב.

• מוסיפים למחבת את הירקות והנבטים, ומקפיצים על אש גבוהה מאד במשך 2 דקות.

אופן ההגשה: מזלפים מעט רוטב סויה, מערבבים ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר