מתכון לעוף ואורז

אורז פרסי לבן משתלב נפלא עם חלקי עוף טריים, והבישול של השניים בסיר אחד יוצר טעם בלתי נשכח. לפניכם מתכון פשוט וקל להכנה (משפחה)

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

אורז פרסי לבן משתלב נפלא עם חלקי עוף טריים, והבישול של השניים בסיר אחד יוצר טעם בלתי נשכח. לפניכם מתכון פשוט וקל להכנה.

החומרים לעוף ואורז:

חלקי עוף טריים

בצל אחד

מעט שמן לטיגון,

2 שיני שום חתוכות,

מעט מלח,

חצי קילו אורז

לבישול: סיר כבד ורחב

אופן ההכנה:

יש לחתוך את הבצל לקוביות בינוניות ולאדות מעט בשמן חם, יחד עם השום הפרוס. לאחר מכן יש להניח את העוף בתחתית הסיר לאידוי.

מביאים לרתיחה על להבה גבוהה, ולאחר שהעוף הופך שחום מעט מוסיפים את המלח והאורז ומכסים במים.

ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהאורז מוכן. האורז סופג את הטעם של העוף, ומקבל ניחוח מיוחד. אפשר לפזר קצת פפריקה מתוקה או חריפה בסיום הבישול, להוספת צבע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר