מתכונים לפסח 2016

מתכון לפילה מושט בציפוי קריספי מתפצפץ - כשר לפסח

פסח, או בשמו השני - חג האלתורים, דורש מאיתנו להיענות ללא מעט אתגרים קולינריים ולארגן מנות חג מרשימות בלי להשתמש ביותר ממחצית המרכיבים הקבועים, אבל הנה מנה שמצליחה לדלג באלגנטיות על הקשיים: מתכון לפילה מושט בציפוי קריספי מתפצפץ - כשר לפסח (מתכונים לפסח, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פילה מושט בציפוי קריספי מתפצפץ (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4-6 פרוסות פילה מושט (אפשר גם בורי או בס)
  • 4 כפות מיונז ביתי (מתכון בהמשך)
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 2 שיני שום (לא חובה)

אופן הכנת דג בציפוי קריספי:

>> מתכון למיונז ביתי

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומסדרים את הדגים בתבנית.

2. כותשים את שיני השום ומערבבים בקערה יחד עם המיונז, המלח והפלפל הלבן.

3. מורחים את החלק העליון של נתחי הדגים במיונז המתובל, ומפזרים מעל את השקדים הטחונים.

4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר