מתכון לצלי בשר עם תפוחי אדמה ופטריות

מתכון לתבשיל סמיך ועסיסי של נתח בשר עם תפוחי אדמה לאחר שהתבשל מספר שעות על הכיריים, מה שמוציא מהבשר את כל הטוב ומעשיר אותו בטעמים משובחים (מתכונים, אוכל)

צלי בשר עם תפוחי אדמה ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • נתח בשר (לבחירתכם. מתאים לבישול ארוך) מופשר
  • 3 בצלים
  • 5 שיני שום
  • חבילת פטריות
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • קורט פפריקה
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

• חותכים את הבשר שהופשר מראש לקוביות בגודל בינוני.

• קוצצים גס את הבצלים, חוצים לשניים את שיני השום, מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות או לפרוסות.

• מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בו את הבצל. לקראת סוף הטיגון, מוסיפים את השום והפטריות.

• מגביהים את האש, מוסיפים לסיר את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

• לאחר שהבשר משחים, מוסיפים את היין ומגביהים את הלהבה למקסימום, כדי להביא לרתיחה. לאחר שהנוזלים בסיר מבעבעים, מוסיפים כוס מים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה.

• מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר, ומבשלים במשך שעתיים נוספות על אש נמוכה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר