מה אוכלים היום?

מתכון לתבשיל ירקות טבעוני בתיבול פיקנטי

המנה שתסדר לכם ארוחה טבעונית ומזינה: מתכון להכנת תבשיל ירקות עשיר וטעים של בטטות, קישואים ושאר דברים טובים, תבשיל כזה שיפיץ במטבח ניחוחות בישול נעימים שעושים תחושה של בית (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
תבשיל ירקות פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 בטטות בינוניות
  • 2 קישואים מוצקים
  • 1 חציל בינוני
  • 1 בצל גדול
  • 2 עגבניות
  • 8 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס מים

אופן הכנת תבשיל ירקות פיקנטי:

רגע לפני: הנה המנה שתסדר לכם ארוחה טבעונית ומזינה: מתכון להכנת תבשיל ירקות עשיר וטעים של בטטות, קישואים ושאר דברים טובים, תבשיל כזה שיפיץ במטבח ניחוחות בישול נעימים שעושים תחושה של בית.

• מקלפים את הבטטות והחציל, וחותכים את כל הירקות לקוביות בגודל שווה.

• קוצצים את הבצל ואת השום פורסים לפרוסות דקות.

• מחממים את השמן בסיר סוטאז׳ (סיר רחב ונמוך) ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.

• מוסיפים לסיר את קוביות החציל, הקישואים, הבטטות והעגבניות, ומערבבים.

• מתבלים במלח, פלפל וכמון, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.

• מוסיפים את המים ושוב מערבבים קלות.

• מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות על אש בינונית.

אופן ההגשה: מתאים לצד מנת פירה או אורז. ניתן לפזר מעל 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר