קל וטעים: מתכון לקציצות ברוטב עגבניות

זה קל זה טעים וזה תמיד משאיר בחלל הבית ריח של משפחתיות חמימה. מורן פינטו עם מתכון טעים במיוחד של קציצות ברוטב עגבניות, רכות נעימות וערבות לחיך (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציצות ברוטב עגבניות (צילום: shutterstock)

מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות

  • 500 גר׳ בשר בקר טחון
  • 1 בצל לבן מגורד
  • 1/2 צרור פיטרוזליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות
  • 2 ביצים
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן

מתכון לרוטב לקציצות בשר

  • 3 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כוסות עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
  • 4 גזרים חתוכים לקוביות
  • מלח
  • פלפל
  • 1.5 ליטר מים

אופן ההכנה לקציצות ברוטב עגבניות

  • בקערה מערבבים היטב את חומרי הקציצות, מניחים בצד.

להכנת הרוטב:

  • בסיר רחב מחממים את שמן הזית.
  • מטגנים את השום הגזר והעגבניות מספר דק׳.
  • מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עד רתיחה.
  • מגלגלים את הקציצות ומניחים בסיר סביב.
  • מבשלים כ45 דק׳ באש בינונית
  • מגישים על מצע אורז לבן

Mpinto166@gmail.com

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר